2777
2789
عنوان

وای چرا من پریود نمیشم ؟؟

516 بازدید | 15 پست

دوستان من 19 سالمه. سه ماهم هست عروسی کردم نمیدونم چرا پریود نمیشم الان یه هفته گذشته. جلوگیری طبیعی هم انجام دادیم ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم خیلی استرس دارم هنوز امادگی بچه رو ندارم چیکار کنم. بنظرتون حاملم؟

پر واضحه ک بارداری.بی بی چک بزن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ماه های اول ازدواج طبیعیه یکم عقب جلو بشه....

اما چرا جلوگیری طبیعی؟ ممکنه باردار بشیا

اما برای اطمینان یه بی بی چک بزن...چندروز گذشته ??

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من تا ۹روز عقب انداختم دکتر بهم گفت کیست داری تو ماهم دوبار پریود شدم ولی سرصبح مث امروز استفراغ شدی ...

من زمانی که کیست تخمدان داشتم همش حالت تهوع و نفخ داشتم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

تومجردی هر بار سرموعد دقیق میشدم و حتا طرفای صبح میشذم ینی به ظهر نرسیده معمولا صبح خیلی زود ولی ازوقتی ازدواج کردم (دوساله) کلا عقب میندازم 

دکتر رفتم مشکلی نداشتم ن کیست داشتم ن چیزی همه چیزم خوبه خداروشکر  هردفعه هم بی بی چک میخرم کلی دعا میکنم منفی باشه چون بچه دوس ندارم الان بیارم نترس فقط بی بی بزار ک خیالت راحت راحت شه 

اینکه میگی هربار اینطور شدی بنظرم طبیعیه

من زمانی که کیست تخمدان داشتم همش حالت تهوع و نفخ داشتم

اخ اخ گفتی نفخ اخه من هفته پیش کیستم افتاد و رفع شداما الان دو روز تو هفته دارم سرصبح استفراغ میکنم بعد پریودی هم اصلا نزدیکی نداشتم 

اخ اخ گفتی نفخ اخه من هفته پیش کیستم افتاد و رفع شداما الان دو روز تو هفته دارم سرصبح استفراغ میکنم ...

آهان نه من کیستم خوب شد دیگه تهوع و نفخم رفت پس میخوای بگو به دکترت

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
آهان نه من کیستم خوب شد دیگه تهوع و نفخم رفت پس میخوای بگو به دکترت

وقت ندارم برم دکتر البطه حامله نیستم چون ک هم پریود شدم هم اینک نزدیکی نداشتم بعد پریودی و اینک هنوز عروسی نکردم