2777
2789
عنوان

بارداری مثبت ضعیف؟؟؟؟؟؟؟

10163 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من دیروز آزمایش بتا دادم گفت مثبته ولی ضعیفه ، هنوز عدد تیترم رو نداده گفته یکشنبه،فقط دکترم گفته فردا همیه نمونه خون بدم تا توی48 ساعت سیر صعودی عدد بتا رو ببینه. من خیلی نگرانم کسی این تجربه ها رو داشته ؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

بله از من 236 بود 48 ساعت بعد آز دادم شد 488

زود آز دادی حتما. منم زود رفتم. لقاح دیرانجام شده. 

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از من 236 بود 48 ساعت بعد آز دادم شد 488 زود آز دادی حتما. منم زود رفتم. لقاح دیرانجام شده.&nbs ...

آره خودشم گفت لقاح ممکنه دیر تشکیل شده باشه 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
نگرانی بزار کنار  بیخودی خون نده  خودتو بیشتر ضعیف میکنی یه هفته دیگه همه چی اوکیه  ...

دیروز آزمایشگاه هم همینو گفت ، گفت فقط مثبت باش و خوشحال

شنیدم ازمایش خون زیاد خوب نیست بی بیت مثبت شد؟

آره عزیزم اولش به خط کمرنگ انداخت خیلی محو بود ، بعد دو ساعت پر رنگ شد 

بله من اردیبهشت ماه همینجوری شدم، متاسفانه قبل از تکرار آزمایش یه پریود خیلی وحشتناک و دردناک شدم، د ...

وااای خدا کنه من اینجوری نشم ، خیلی سخته واقعا

برای من دو روز بعد تاریخ پریودم ۸۰ بود نگران نباش

حالا این به من گفت بالای 130 هست احتمالا ولی دقیقش رو امروز بهم میگه و عدد تیترم رو روز یکشنبه

دیروز آزمایشگاه هم همینو گفت ، گفت فقط مثبت باش و خوشحال

باور کن داری اشتباه میکنی بیخودی نگرانی بچه اینقدر بالا پایین میشه 

اگه قرار باشه برای هر کدومش روانه دکتر وازمایشگاه بشی 

زود پیر میشی 

اگه بهداشت بچه رو رعایت میکنی و حال عمومی بچه خوبه اصلا نگران نباش 

آره عزیزم اولش به خط کمرنگ انداخت خیلی محو بود ، بعد دو ساعت پر رنگ شد 

یه بی بی دیگه بذار اگه سریع جواب داد مثبته خودتو نگران نکن خدای نکرده اگه مشکلی باشه درد و لک بینی نشون میده همون ۸ هفته هم برو سونو

یه بی بی دیگه بذار اگه سریع جواب داد مثبته خودتو نگران نکن خدای نکرده اگه مشکلی باشه درد و لک بینی ن ...

من درد پریودی دارم هر چند ساعت یه بار کمرم درد میگیره و تخمدان هام تیر میکشه ولی لک و اینا ندیدم 10 روز هم عقب انداختم پریودم رو