2777
2789
عنوان

قبلا بهش اعتقاد نداشتم ولی الان تنها راهی که برام مونده همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 42 پست

من به دعا اعتقادی ندارم البته دیدم یجاهایی ممکنه اثرکنه اونم بستگی به طرف داره.

نمیخوام قضاوت کنم اما عزیزم خوب به زندگیت نگاه بنداز ممکنه یسری اتفاقات که بروفق مراد آدم نیست از اشتباهات خودش و یا اطرافیانش ایجاد شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میشه جلوشو گرفت

من خودم از وقتی شوهرم نزول کرد یعنی وام نزولی گرفت بدبیاری داریم فقط توبه باید کرد تو این مواقع واقعا زندگیم سخت شده

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
عزیزم چه تاثیری داره ؟

انرژی های منفیو دور میکنه از خونه

و بعده اینکه مهمون از خونه میره روشن کنی خیلی خوبه

اگه اون مهمون انرژی منفی داشته باشه ، اون انرژی هم وارده خونه ی شما میشه و باعثه مشکلات میشه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اونوقت چی میشه؟لطفا توضیح بیشتربده، شمع وارمر قبوله؟

اگه توخونه جن باشه و انرژی منفی ، اونارو کم کم دور میکنه

اره فرقی نداره مدلش ، فقط شمع باشه 

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
من به دعا اعتقادی ندارم البته دیدم یجاهایی ممکنه اثرکنه اونم بستگی به طرف داره. نمیخوام قضاوت کنم ا ...

نظرتون کاملا منطقیه ولی هر کی از زندگی من خبر داره خودش میگه تو چرا انقدر بد آوردی اون سال . اونم نه بخاطر یه موضوع از همه جا همممه جا :(

یا رفیق من لا رفیق له✋
انرژی های منفیو دور میکنه از خونه و بعده اینکه مهمون از خونه میره روشن کنی خیلی خوبه اگه اون مهمون ...

همزمان با هم باید روشن بشه ؟

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
نظرتون کاملا منطقیه ولی هر کی از زندگی من خبر داره خودش میگه تو چرا انقدر بد آوردی اون سال . اونم نه ...

گفتم دیگه،هر اتفاقی که برامون میوفته مقصرش خودمون و اطرافیان هستیم و به کائنات هم ربط داره

امیدوارم همیشه بروفق مراد پیش بره 

بچه ها یه اتفاق عجیب دیگه هم برام افتاده اخیرا.

توی یه بازه زمانی کوتاه (حدودا ۱ ماه) مرگ تعداد زیادی از اطرافیانم رو دیدم... 

البته نه شخص لزوما نزدیک ولی خب .

مثلا یه شب پدر دوستم . چند شب بعد پدربزرگ یکی از دوستان. چند شب بعد دانشجوهای دانشکدمون. چند شب بعد مادربزرگم . چند شب بعد پدر یکی از آشنایان. و دوباره چند وقت بعد یکی از پرسنل دانشگاه .. 

....

یا رفیق من لا رفیق له✋

به نظرم انرژی منفی دادی و اون انرژی وارد زندگیت شده

سعی کن یمدت مثبت فکر کنی و کارایی که بهت ارامش میده رو انجام بدی تا نتیجه شو تو زندگیت هم ببینی

من به دعا و فالگیرو .. اعتقاد ندارم ولی به تاثیر انرژی تو زندگی خیلی معتقدم.