2777
2789
عنوان

قبلا بهش اعتقاد نداشتم ولی الان تنها راهی که برام مونده همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 42 پست

به دعا نه ولی به چشم بدوحسود اره. من یه آدم معمولی بایه زندگی معمولیم ولی نمیدونم چرا اطرافم آدمایی هستم که حسودیمو میکنن چندبار خودم دیدم وحرفایی که زدن به گوشم رسیده یادمه چندسال پیش یه ال ای ذی خریدم بایه اسپلیت واسه خونم دوسه روز بعدش چندتاوسیله کوچیک خونم سوخت وزودپز هم کنارصورتم ترکید

به نظرم انرژی منفی دادی و اون انرژی وارد زندگیت شده سعی کن یمدت مثبت فکر کنی و کارایی که بهت ارامش ...

به کی کجا انرژی منفی دادم؟ :|

اتفاقا من تا بدی کنم خدا میزاره تو کاسم خیلی وقت ها به ۲۴ ساعت نمیکشه که از همون دست میگیرم 

یا رفیق من لا رفیق له✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کی کجا انرژی منفی دادم؟ :| اتفاقا من تا بدی کنم خدا میزاره تو کاسم خیلی وقت ها به ۲۴ ساعت نمیکشه ...

به خودت

همینکه میگی یمدت دل آشوب داشتی...استرس و اضطرای داشتی

یعنی اینکه انرژی منفی رو تو وجود خودت نگه داشتی، فکرا و انرژی های منفی اتفاقا بد میاره برات عزیزم طبق قانون جذب

به نظرم حالا همه این اتفاقات رو بذار کنار، سعی کن مثبت اندیش بشی، آرامش رو بیار تو دلت مطمن باش بعد یمدت اثرش رو میبینی و زندگیت پر نتایج مثبت میشه

دعانویسا بلدن.حالا ممکنه حتما دعا نویسم نباشه.کتابش و دارن و جدولش و یه جور احوالاتت و میگن.

تو مفاتیح هایی که کامل باطل السحر نوشته

سوره یس.سوره زخرف و چهار قل خیلی خوب

ولی من میگم یه مدت مثبت فکر کن .پاکسازی کن.و باورهای منفی و بهشون پر و بال نده.مطمنا بهتر میشی

چطور میشه جلوشو گرفت

منم دقیقا مث شما بودم. بدبیاری برای همه هست برای من ک دوسال پشت هم بود اما بخاطر مشکلات زندگی همش تو خونه مون احساس میکردم موجوداتی هستن و... اخر رفتم دکتر اعصاب گفت شما ضطراب شدید داری قرص داد دارم میخورم و الان خیلی حالم خوبه و سختی ها هنوز هستن ولی استانه تحملم بالا رفته. 

اما کلیت قضیه اینه ک دعا و تاثیر اون به معنای طلسم وجود داره اما لزوما در زندگی منو شما نیست

بله هست... يه علمه و گاهي دست ادم نا اهلش ميفته

گاهي كسي دشمني ميكنه و ميره پيش كسي كه بلده و طبيعتا تاثير هم ميذاره

ولي خدا بالاي همه ي قدرتاس و تقاص بدي از جادو كننده و جادو خواه ميگيره به وقتش!

ولي خب دعا و طلسم و جادو تاثير مقطعي دارن و گاهي اوقات همون تغيير مقطعي يهو ضربه بدي ميزنه به زندگي...

دعا گرفتن گناهه خيلي... ولي ميشه دعا رو باطل كرد از يه ادم متعهد و با ايمان بخواهي واست باز كنن....

چند تا كار هم كه خودت ميتوني كني...

هفته اي يكبار سركه بريز گوشه هاي خونت.... و جلو در

چهارگوشه قرانم بزن تو يه كاسه اب پاك... اون ابارو تيكه تيكه با دست پخش كن تو كل خونت و از خدا و قران بخواه اگه كسي داره بدجنسي ميكنه .... از بين بره

يادتم باشه تا خدا نخواد برگي از درخت نمي افته...

زيادم تلقين نكن قدرتش چند برابر ميشه

از طرفي زياد اسفند دود كنيد ون يكاد بندازيد گردنتون شبا هم قران بالاي سرتون بذاريد....