2777
2789
دوماهشه عمه خانم مهربون؟ 

نه هنوز دوماهش نشده یه ماهش کامل نیست😊😊😊قربونش بره عمه جونش

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییی. نورا خانم. . دختر شما اسمش چیه؟؟  اینقدر عجله دارم دخترم زودتر بزرگ سه . بزرگتری شیرین ...

ماشالله، نامدار باشه. دختر منم زهراست.

عجله نكن، از هر لحظه اش لذت ببر، من همش دلم برا روزاي قبلش تنگ ميشه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
ماشالله، نامدار باشه. دختر منم زهراست. عجله نكن، از هر لحظه اش لذت ببر، من همش دلم برا روزاي قبلش ت ...

زهراجونی رو ببوس . با اون لپای نازش . ماشالله 😍 دخترا عشقن 

زهراجونی رو ببوس . با اون لپای نازش . ماشالله 😍 دخترا عشقن 

ممنون عزيزم. شما هم دخمل نازتو بوس

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
خدا حفظش کنه . ☺ هنوز خیلی تازه اس پس !

اره عشقه بخدا اونقدر بوسش میکنم بعلش میکنم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
نازی!! چندماهشه؟؟ فکر کنم حدود دختر من باشه. 

توی عکس هنوز دو ماهش هم نیست..اما الان ۵ سالش

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی