2777
2789
از چند ماهگی شروع به خندیدن ارادی در واکنش به شما کرد؟؟؟؟ 

۳ماهگی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 76 روزشه . هنوز لبخندلش غیرارادیه. دیر نشده ؟!!!

نه هنوز وقت داره دستش و دراز میکنه چیزی بگیره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
نه زیاد تمایلی به گرفتن هم نداره . البته اینو بگم که 1 ماه زود دنیا امده. 

عجله نکن عزیزم خیلی وقت داره

مهدیسااا عاشق دخترت شدم !😍 

فدات عزيزم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

عكس ني ني خودتم بذار

واي،خدا، جيگر خوردنييييي، اسمش چيه؟

اهان . درحال بیرون رفتن بود . وگرنه تو اتاق اصلا نباید بچه هارو زیاد پوشوند 

اره😍😍😍

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
واي،خدا، جيگر خوردنييييي، اسمش چيه؟

مرسییی. نورا خانم. . دختر شما اسمش چیه؟؟ 

اینقدر عجله دارم دخترم زودتر بزرگ سه . بزرگتری شیرینتر میشن بچه ها. حدود یکسالگی