2777
2789
عنوان

متن آهنگ ترکیه ای

162 بازدید | 9 پست

دوستان اون آهنگ قدیمی خواننده ترکیه ای که میگه سومیشم اما سویلیم یوخ.... سنسیز قالیدم بو دونیادا.... رو متنشو دارید برام بفرستید گوگل نمیتونم سرچ کنم 

دنتدکتتاددا

وکمگ.گمنودرا

گزوردتبیروهببا

وکگتارززطکککـرتناااا

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

Bu aralar çok yorgunum

Hep isyankar, hep mutsuzum

Alnımdaki kara yazı

Ecel gibi silinmiyor

içimdeki kurşun değil

Aşk yarası kapanmıyor

Söyleyin bir daha anmasın benim adımı

Söyleyin daha unutmadım yalanlarını

Söyleyin mahşere sakladım günahlarını

Söyleyin bilsin, söyleyin bilsin

این موقع ها خیلی خسته ام
همش سرکش ، همش غمگین (عصبانی و ناراحتم)
نوسته ی سیاه رو پیشونیم (تقدیرم)
مثل اجل پاک نمی شه
چیزی که درونمه ، گلوله نیست
زخم عشقه که بسته نمیشه (مرحم پیدا نمی کنه)

بهش بگین که دیگه اسم منو به زبون نیاره
بگین که هنوز فراموش نکردم دورغ هاشو
بگین گناهانشو برای اون دنیا پنهان کردم (نگه داشتم)
بگین بدونه … بگین بدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔🤔

😌😌😌

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
معزز

عزیزم من هرچی سرچ میکنم این چیزی روکه نوشتی فقط یه آهنگ ازسبیل کن میادکه تومتنش گفته سومیشم اماسویلم یوخ،یه آهنگم هست به اسم دنیای فانی ازمعزز که این چیزایی که توگفتی تومتنش نیس

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈