2777
2789

🔺 وزیرکشور: می‌دانستیم قطع اینترنت هزینه دارد اما جلوی هزینه‌های بیشتر را گرفتیم/اینترنت موبایل در ۱۰ استان باز است

🔸رحمانی فضلی، وزیر کشور در برنامه نگاه یک:

🔹اشرار در یکی از شهرستان‌ها اقدام کردند تا بزرگترین مخزن بنزین شهرستان را منفجر کنند. اگر آن مخزن منفجر میشد، نصف شهرستان می‌سوخت.

🔹مقابل لشکر قمه به دست و مسلح همه از نیروهای انتظامی انتظار دارند تا وارد عمل شوند.

🔹در اغتشاش‌ها زنگ زدم به آقای علی عسگری و گفتم ۵۰۰ نفر از اشرار در حال حرکت به صداوسیما هستند.

🔹البته با ورود به موقع نیروهای انتظامی حتی نگذاشتیم آنها به ۳ کیلومتری صداوسیما برسند.

🔹با گسترش اغتشاش‌ها مجبور شدیم اینترنت را بصورت مقطعی و موضعی قطع کنیم. دستور دادیم اول محدود سازی شد و بعد نتیجه گرفتیم که باید مسدود سازی شود‌.

🔹در اغتشاشات نیروهای پلیس و بسیج ۲ برابر معارضان و اشرار مجروح و زخمی شدند.

🔹در این اغتشاشات بیش از ۵۰ پایگاه و پاسگاه نظامی مورد حمله قرار گرفتند.

🔹همچنین ۳۴ آمبولانس، ۷۳۱ بانک، ۱۴۰ مکان عمومی، ۹ مرکز مذهبی، ۷۰ پمپ بنزین، ۳۰۷ خودروی مردم و غیر دولتی، ۱۸۳ خودروی انتظامی، ۱۰۷۶ موتور سیکلت شخصی توسط اغتشاشگران تخریب و آتش زده شد.

🔹فردا در جلسه شورای امنیت برای اتصال اینترنت موبایل بحث می‌کنیم

🔹تحلیل دشمنان این بود که باید اغتشاشات یک ماه ادامه داشته باشد.

🔹اینترنت ثابت در تمام کشور باز شده؛ اینترنت موبایل هم در ده استان باز است.

🎴 اخبار #تعطیلی و #گرانی_بنزین👇

http://eita5299Cb2c5125cdc

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه یادشون افتاده درمورد اینترنت همراه بحث کنن

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

خاااااک ✋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

حالافردا میگن ابدارچی نیومده بود کنسل کردیم یا به نتیجه نرسیدیم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اجی ول معطلیم😂😂 تا اخر آذر ماه بدون نت میمونیم ب احتمال زیاد ایجور ک اینا پیش میرن

حالا باز خوبه تو تا اخر اذرو امید داری من ب همونشم امید ندارم صد رحمت ب کره شمالی کاش اونجا بودیم حداقل ب دروغ بهمون نمیگفتن میخوایم وصل کنیم :/

باورتون میشه؟

پارسال عید بود یهو دلار از سه تومن رفت روی ۹ تومن یعنی سه برابر شد همه ی اجناس،دوباره قبل ماه رمضان دوبرابر شد،دوباره ۱۲ روز پیش قیمت بنزین سه برابر شد و یعده ادم بی سوادم ک شدن زمامدارمون گفتن افزایش قیمت بنزین هیچ تاثیری روی افزایش قیمت کالا ها نداره 

یعنی فاجعهههه...قیمتها از ۱۳-۱۴ ماه پیش تقریبا ۷ برابر شده 

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
اجی ول معطلیم😂😂 تا اخر آذر ماه بدون نت میمونیم ب احتمال زیاد ایجور ک اینا پیش میرن

خب خیلی ها درآمدو زندگیشون وابسته ب نت و مجازیه 😒ک انگار ن انگار دلشون ک نسوخته🙁

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔