2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه 

ینی فردا هفتم موعدته ؟باید نشون میداد

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ینی فردا هفتم موعدته ؟باید نشون میداد

میدونی یه آزمایشگاه رفتم گفت برو هر وقت عقب انداختی بیا اما یه جا دیگه رفتم گرفت دکتر هم گفت اگه پریود نشدی یه هفته دیگه برو آزمایش اما واقعا حالم خراب شد

میدونی یه آزمایشگاه رفتم گفت برو هر وقت عقب انداختی بیا اما یه جا دیگه رفتم گرفت دکتر هم گفت اگه پری ...

زود رفتی آزمایش اگر باردارباشی یکی دو روز هم بگذره آزمایش نشون میده ی هفته لازم نیست چون روزه اقدام داشتی؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
زود رفتی آزمایش اگر باردارباشی یکی دو روز هم بگذره آزمایش نشون میده ی هفته لازم نیست چون روزه اقدام ...

از 8 سیکل تا 18 سیکل یکروز در میان داشتم هنوزم ک پریوئ نشدم