اونایی که بچشون انفولانزا گرفته دکتر چه دارو هایی داده بهشون ؟
دختر از صبح سرفه و تب داره .بعد از ظهر بردمش دکتر گفت یه روزه زوده بگیم آنفولانزاس .سرماخودگی و استامینوفن و شیاف داد .یه شربتم برا گلو درد.ولی تبش قطع نمیشه یعنی تا وقتی اثر دارو هست خوبه .بعدش دوباره تب میکنه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آنفولانزا داروی خاصی نداره فقط بهش مایعات گرم بده عزیزم و اگر زیاد خوابید نگران نشو طبیعیه. فقط تبشو کنترل کن که خیلی داغ نشه.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تا جا داره بهش مایعات مخصوصا چای خیلیییییییییی کمرنگ بده تا هی بره دستشویی عرق کنه ادرار کنه تب نکنه ویروس دفع بشه. سوم درست کن اب سیب طبیعی بگیر لیمو شیرین بده بهش.عسل آب لیمو اگ تازه بهش بده من پسرم امروز به تب خیلییییی بالا داشت 39.5 بود تبش .دکتر گفت فقط چای کمرنگ بده بخوره
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹