2777
2789

قدرت بیانش رو نداره 

خیلی وقتا با رفتار نشون میدن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه با یکی دیگه تو رابطه بوده باشه؟

دلیل این که نمیخواد ادامه بده اصلا مهم نیست ! 

چون هزاران دلیل می‌تونه داشته باشه 

چیزی که الان مهمه اینه که این پسر نمی‌خواد ادامه بده و با بلاک کردن داره میگه می‌خوام تموم کنم و این به معنای اینه که دیگه دوستت ندارم و نمی‌خوام باهات ادامه بدم و عاشقت نیستم ! 

دلیلش ؟ اصلا مهم نیست 

آیا یک روز بر میگرده ؟ 

اینم اصلا مهم نیست 

اگر یک در صد خواست برگرده چی؟ باید رید بهش و تمام 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دلیل این که نمیخواد ادامه بده اصلا مهم نیست ! چون هزاران دلیل می‌تونه داشته باشه چیزی که الان مهمه ا ...

مرسی واقعا از راهنمایی 

ولی اگه تو تلگرام بلاکش کنم خوبه؟ یا ولش کنم و اهمیت ندم؟

مرسی واقعا از راهنمایی ولی اگه تو تلگرام بلاکش کنم خوبه؟ یا ولش کنم و اهمیت ندم؟

از همه جا بلاک کن و حذفش کن ! 

هر چیزی که ازش مونده رو هم پاک کن ! 

انگار هیچوقت نبود 

ولی اگه بگه زود عصبانی شد و بلاک کرد چی؟ بنظرم بهترین کار اینه اهیمت ندم اصلا

هیچ عاشقی موقع عصبانیت بلاک نمیکنه و پاک کنه ! 

شما دخترا عادت دارید بهونه های خوبی بیارید 

پسرا گاهی بهونه پیدا نمیکنن ولی شما بهتر از خود پسرا تو مغزتون بهونه ی رفتار بد طرف رو توجیح میکنید 

هیچ عاشقی موقع عصبانیت بلاک نمیکنه و پاک کنه ! شما دخترا عادت دارید بهونه های خوبی بیارید پسرا گاهی ...

واقعا اولین کسی که از ته دوسش داشتم همون بود بخاطر همون نمیتونم هضم کنم این موضوع رو 

امیدوارم درک کنید

واقعا اولین کسی که از ته دوسش داشتم همون بود بخاطر همون نمیتونم هضم کنم این موضوع رو امیدوارم درک کن ...

کاملا درک میکنم و اولین نفر نیستی و آخرین نفر هم نخواهید بود ! 

گاهی اوقات شدت احساسات به قدری بالا می‌ره که وابستگی شکل میگیره 

اونم برای یک انتخاب اشتباه که مورد سرزنش قرار میگیری هم از سمت خودت هم دیگران ! 

بخاطر عدم آگاهی این اتفاق ها دل‌بستگی ها پیش میاد تو تاپیکام کامل توضیح دادم !