2777
2789
عنوان

تکون خوردن زیاد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست
من صبحانه ک اکثرا نون پنیر گردو میخورم گاهی تخم مرغ...ناهار و شام هم همون غذاهای همیشگی...ولی تعداد ...

چندهفته ای عزیزم اخه من همش اب میوه می خورم ودکترم میگه تاحد امکان برنج ونون وسیب زمینی وماکارانی نخورم 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
چندهفته ای عزیزم اخه من همش اب میوه می خورم ودکترم میگه تاحد امکان برنج ونون وسیب زمینی وماکارانی نخ ...

۲۵ هفته...دکترم رژیم خاصی نگفته ک رعایت کنم...آره اگه بشه کمتر خورد بهتره ولی من خیلی گرسنه میشم...بدون نون و برنج فک نکنم سیر بشم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ هفته...دکترم رژیم خاصی نگفته ک رعایت کنم...آره اگه بشه کمتر خورد بهتره ولی من خیلی گرسنه میشم...ب ...

منم ۲۴هفتمه حدود ۷کیلو اضافه شدم فکرمی کنم زیاد اضافه کردم همش پا رو دلم می زارم😢 البته شما دوقلو دارین

والا من تو رژیم غذاییم به مشکل خوردم شما صبحانه ونهاررو شام چی میخورین که چاق نشین چون تحرک نداریم

من کلییییی اضافه کردم

همه چی میخورم خخخ

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

پس دوران خطرت دیگه داره تموم می شه انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم اسمش رو چی گذاشتی؟

مرسی عزیزم ایشالا توام 

الان در خطر زایمان زودرس هستیم باید مراعات کنم اسمشو شاید ایلین بذاریم 

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

تو هفته چندی  ویار داری؟ نینی دختره یا پسر

من سرکلاژشدم ۲۳هفتمه همش🥺خیلی دیرمیگذره میترسم زایمان زود رس داشته باشم دخملیه