2777
2789
عنوان

میخوام براتون کوثر بخونم فقط برای منم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 50 پست

عزیزم دعا کن منم لکه بینیم قطع بشه و نی نیم سالم باشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای شفای دخترم وسلامتی دختر دوستم وعزیزانم نیت کن ممون  برات دعاکردم عزیزم

ایشالا به حق خانم  رقیه دختر سه ساله کربلا به حق  خانم رباب  مادر داغ دیده کربلا  خداااااا شفاشون هرچه زودتر بده گلم

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍

انشاالله عزیزم همه حاجت روا بشیم

5 صلوات واسه ت فرستادم

5 تاهم واسه بقیه دوستان

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
تو روخدا همتون بر بچه دو ساله من دعا کنید منم بخدا امشب دو رکعت نماز حاجت ب نیت حاجت رواییتون نیخونم ...

ایشالا خدا به حق بیمار تب دار  کربلا حاجت قلبیت بده گلم

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍