سلام خانم گلی ها...ببخشین یه سوال داشتم پدرشوهرهای شماهم هرچی داره خرجپسرا و عروسا و نوه های دیگش میکنه و اصلا شماها براش مهم نیستین یا فقط مال من همین طوره...سالی یه بارهم نریم پیشش یادمون نمیکنه تازه همسر من بچه بزرگش هستن...بیش از حد سردن باما..به جز مادرشوهرخدابیامرزم که نفسش ما بودیم کلا هیچکس محل ما نمیذاره منم تهران غریبم کسی رو ندارم دلم میگیره...توی مشکلات توی تنهایی هامون همیشه تنهاییم😥😥😥😥من اصلا نمیخوام کمک مالی کنه فقط برام سوال چرا واقعا...حداقل یه کادوی کوچیک به پسرم بده برای دلخوشیم..بالاخره آدم دوس داره مورد توجه باشه...یا اینکه الان باردارم دوس داشتم بهم تبریک بگه گفت ببر بندازش میخوای چیکار
خون به پا نکردم اینم..چی بگم باورت میشه سه ماه نریم یه اس نمیده کجایین یا زنت حاملس غرق درقرض و قسطی با حقوق کارمندی چه میکنی بعد جاری بزرگم بچه دار نمیشه رفته پنج میلیون خرجش کرده اخرشم حامله نشدکه نشد دوتا سگاورده از تنهایی دربیاد مثلا بعد پدرشوهرم استخوان و گوشت و مرغشونو تامین میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا همسر تو خوبه ...من چی بگم که خانواده شوهرم هر چی هم میکنن بازم میره میچسبه بهشون و خودش و مارو کوچیکن میکنه...بعضی وقتا یه کارایی میکنه میخوام سرمو بکوبم ب دیوار
من عین خیالمم نیست اخه دلم برا همسرم میسوزه یکی نیست بگه غلط کردی بچه اوردی که تهش اینجوری کنی بب ...
همونو بگو...قرآنی همسرم میگه منو از توی جوب پیدا کردن حالا قیافشم بنده خدا کپی پدرشوهرمه..میگه اگه قیافم شبیهش نبود آزمایش دی ان ای میدادم..اما مادرشوهرم خدا بیامرز خداوکیلی خودش نیس خداش که هست رفیقمون بود سر پسرم چقدر ذوق داشت بنده خدا فرشته ای بودا..فکر کنم سر همین رفتارهای پدرشوهرم دق مرگ شد ازبس خاصه
وااای نگوووو توروخدا..اگر پشتم نبود که دق کرده بودم تا حالا..خدایی گوش شیطونکر توی این چهارسال که پ ...
پس قدر شوهرتو بدون بخدا خیلی سخته شوهر آدم پشتش نباشه آرزومه یه بار پشتم دربیاد ب قرآن نمیخوام تو روی خانوادش دربیاد ولی فقط یکم توجه میخوام..آرزوی محال😔