2777
2789
عنوان

تبعیض رفتاری پدرشوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 63 پست
یني من اگه جات بودم خون به پا میکردم😐

خون به پا نکردم اینم..چی بگم باورت میشه سه ماه نریم یه اس نمیده کجایین یا زنت حاملس غرق درقرض و قسطی با حقوق کارمندی چه میکنی بعد جاری بزرگم بچه دار نمیشه رفته پنج میلیون خرجش کرده اخرشم حامله نشدکه نشد دوتا سگ‌اورده از تنهایی دربیاد مثلا بعد پدرشوهرم استخوان و گوشت و مرغشونو تامین میکنه 

قربون محبتتون عشقم...باور کنین غریب نبودم شاید بهم بر نمی خورد اما از تنهایی دلم گرفته دیگه آدمم نیا ...

فدات عزیزم توکلت ب خدا باشه این جور آدما مریضن اصلن فک کن نیستن ولی سعی کن از خودت دفاع کنی خیلی ساکت نباش جواب دندان شکن بده البته منظورم بی احترامی نیست قربونت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همینن

میخواستیم فردا بریم خونشون زنگ زد گفت شما نیاید اون یکی بچم اینجاست فردا

😠😠😠

اخه مگه داریم مادر اینجوری

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
خون به پا نکردم اینم..چی بگم باورت میشه سه ماه نریم یه اس نمیده کجایین یا زنت حاملس غرق درقرض و قسطی ...

راهكار جاريت جالبه😁

ولي توام خودتو ناراحت نكن ما مثله خواهرتيم

راهكار جاريت جالبه😁 ولي توام خودتو ناراحت نكن ما مثله خواهرتيم

ممنونم عشقم نمیتونم با خانواده دردودل کنم میترسم هم نسبت به همسرم و‌خانوادش بددل شن هم نگرانم بشن مجبورشدم اینجا وقت شماهارو بگیرم 

دیگه شانس ماها آینه که خانواده عجیب و غریب مارو پیدا کنن😂

من عین خیالمم نیست اخه

دلم برا همسرم میسوزه

یکی نیست بگه غلط کردی بچه اوردی که تهش اینجوری کنی

ببین خدا به کیا بچه داده

مادرشوهرپدرشوهرمن خیلی زیاد دل شوهرمو میشکنن

خدا عاقبتشونو بخیر کنه

اون دنیای خوبی اصلا ندارن

حالا همسر تو خوبه ...من چی بگم که خانواده شوهرم هر چی هم میکنن بازم میره میچسبه بهشون و خودش و مارو ...

وااای نگوووو توروخدا..اگر پشتم نبود که دق کرده بودم تا حالا..خدایی گوش شیطون‌کر توی این چهارسال که پشتم بوده..همسر شما مث شوهرعمه‌منه پس.میفهمم شمارو

من عین خیالمم نیست اخه دلم برا همسرم میسوزه یکی نیست بگه غلط کردی بچه اوردی که تهش اینجوری کنی بب ...

همونو بگو...قرآنی همسرم میگه منو از توی جوب پیدا کردن حالا قیافشم بنده خدا کپی پدرشوهرمه..میگه اگه قیافم شبیهش نبود آزمایش دی ان ای میدادم..اما مادرشوهرم خدا بیامرز خداوکیلی خودش نیس خداش که هست رفیقمون بود سر پسرم چقدر ذوق داشت بنده خدا فرشته ای بودا..فکر کنم سر همین رفتارهای پدرشوهرم دق مرگ شد ازبس خاصه

وااای نگوووو توروخدا..اگر پشتم نبود که دق کرده بودم تا حالا..خدایی گوش شیطون‌کر توی این چهارسال که پ ...

پس قدر شوهرتو بدون بخدا خیلی سخته شوهر آدم پشتش نباشه آرزومه یه بار پشتم دربیاد ب قرآن نمیخوام تو روی خانوادش دربیاد ولی فقط یکم توجه میخوام..آرزوی محال😔

همونو بگو...قرآنی همسرم میگه منو از توی جوب پیدا کردن حالا قیافشم بنده خدا کپی پدرشوهرمه..میگه اگه ق ...

وای شوهر منم همینو میگه همیشه🤣🤣

مال من جفتشون بدن

خیلی هم افتضاحن