2777
2789
عنوان

باردارا بیاینننن یه لحظه

321 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها من تازه وارد 8ماه شدم 

انقباضاتمم شروع شده یکی دو هفتس دکترم برام سونو نوشته گفت زوده هنوز انقباضاتت شروع شده

حالا میخام ببینم من حس میکنم جنین پایینه یعنی زیر نافمه

الان زود نیس اینقد پایینه؟ 

احتمال اینکه زود زایمان کنم هست؟ 

جانِ من.... خوش اومدی بدنیامون  
امپول برات نوشته?? منم دارم 

گفت اول جواب سونو رو بیار بعد اگه ببینم وضعیتتو امپول پورلوتن میدم.... 

گفت اصلا از پله نرو بالا ولی مجبورم برم و بیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این حالتارو داری استراحت کن.خطرناکه منم بچم پایینه بعد به دکتر معاینه کرد دید دهانه رحم نرم شده الانم استراحت مطلقم شیافت استفاده میکنم.این علائم سر سری نگیرخدایی نکرده زایمان زود رس نگیری.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
من هر هفته میزنم. سعی کن کار سنگین نکنی و سر پا وانستی خیلی

جنین شمام پایینه الان؟ 

من تو همین ماه داریم تعمیر خونه انجام میدیم وضعیت زندگیم داغونه استرس زایمانم گرفته سم 

یعنی حتی بخامم نمیتونم استراحت کنم

منم هفته ۲۸ انقباضام شروع شد ۳۴ زایمان کردم.اصلا پله بالا پایین نرو اصلا

بچت نیازی به دستگاه نداشت؟؟؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
من هر هفته میزنم. سعی کن کار سنگین نکنی و سر پا وانستی خیلی

چندتا واست تجویز کردن؟؟

هفته آخر که می خوای زایمان کنی باید بیاد پایین...من که تا اون لحظه های آخرم پایین نیومد

پس الان پایینه از من😢

چون تمام حرکتاش زیر نافمه