2777
2789

پسرمن سه ماه اینا از بچه ی جاریم بزرگتره کنارهم ک میشن حس کردم مامان باباش مقایسه میکنن مثلا چ ارومه؟!عه بچه شما اصلا گریه نمیکنه،یا ناخواسته منم مقایسه میکنم مثلا بچه اونا یه ماهشه ولی معلومه بچه ی تیزیه،حس میکنم در آینده اذیت میشم باتوجه به اینکه حساسم 

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت مقایسه نکن

اونام نمیکنن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

دوس نداشتم انقد فاصله سنیشون کم باشه  دوس ندارم بچه ی من ازنظر هوش اجتماعی پایین باشه

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

وای وای وای 

منم خیلییییی بدم میاد

دختر من شش ماه از دخترعمه هاش کوچیکتره انقد بدم میاد هی مقایسه میکنن، حالا پدر مادر یه چیزی، بقیه و اطرافیان بدترن، من ک خیلی حسم بد میشه، نمیفهمن بچه ها باهم فرق دارن