2777
2789
عنوان

با جلوگیری طبیعی ممکنه حامله باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاس. ان شاالله قسمت همه منتظر ب‌شه 

ایشالا خودتو ی دفه ای راحت کردی سخته ولی می ارزید ن؟؟؟میساختن باهم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
چ خوب پس استفاده میکنم مرسی از راهنماییت

اره ،۳یا۴ماه هرشب همسرتم استفاده کنه هم انشالله بچه دارمیشی

هم پسر

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ایشالا خودتو ی دفه ای راحت کردی سخته ولی می ارزید ن؟؟؟میساختن باهم

نه عزیزم اصلا باهم راه نمی آمدن. منم چون هیچ فامیلی رو ندارم تنهایی خیلی سخت بود برام. حتی مجبور بودم بعد از زایمان دومم از شب اول خودم جفتشون رو تر و خشک کردم خلاصه خیلی خیلی سخت بود برام. گاهی یاد اون روزا که میفتم کلی گریه میکنم. خدا هیچ کس رو بی کس نکنه 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 
نه عزیزم اصلا باهم راه نمی آمدن. منم چون هیچ فامیلی رو ندارم تنهایی خیلی سخت بود برام. حتی مجبور بود ...

ای وای خیلی سخته ک چقد سره شوهرت غر زدی حقم داستب تنهایی خیلی بده خودت دوس نداستی دیگهدبیاری

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

والا اصلا تا حالا سر شوهرم غر نزدم سر بچه ها. راستش چون هیچ کس رو جز دخترام ندارم اونا برام همه کس شدن. اتفاقا گاهی وقتی کسی در مورد فامیل و... خودش حرف میزنه منم تو دلم میگم منم دو تا دختر سالم دارم و شوهری که خیلی دوستش دارم. یعنی کل ایل و تبارم سه نفرن. 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 

احتمالش صفر نیست ولی اگه درست حسابی جلوگیری کنی ممکن نیست حامله بشی اوناهم ک میگن من یهویی باردار شدم درست حسابی جلوگیری نکردن و از دستشون در رفته

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
احتمالش صفر نیست ولی اگه درست حسابی جلوگیری کنی ممکن نیست حامله بشی اوناهم ک میگن من یهویی باردار شد ...

ما درست حسابی جلوگیری میکنیم الان نزدیک3ساله ولی خب کاش اینسری غافلگیربشیم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

حالا ما هم روش جلوگیریمون تا بچه دومم طبیعی بود ولی دومی رو حامله شدم یه روش دیگه هم اضافه کردیم حالا بچه دومم بزرگ شده باز شوهرم هوس بچه داره ولی من زیر بار نرفتم ولی تقویمی جلوگیری نداشتیم فقط اینبار یه سوتی دادم تا حالا روز اول بعد پاک شدن اقدام بدون جلوگیری نداشتم ولی ایندفعه گفتم طوری نیست ولی علایمم شدیده 

به شدت سرگیجه دارم و تپش قلبم میگیره رفتم تو نت سرچ کردم لابد علایم ناراحتی قلبیه ولی در کنارش چون با علایم پریودی قاطی شده همش به بارداری نزدیکتر بوده خدا می‌دونه چه خبره