2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید

54 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا راهنمایی کنید دوستم با پارتنرش ر..ا..ب..طه داشته و الان دیگ دختر نیست. بعد پسره الان ولش کرده رفته و تهدیدش می‌کنه ک ب خانواده دختره میگه ک دخترش این کارو کرده دختره هم نمیدونه باید چکار کنه( قول ازدواج داده به دختره ولی الان بده زیرش) بنظرتون ب پلیس فتا بگیم نمی‌خواهیم خانواده دختره بفهمن چون میکشنش باید چکار کنیم . از خانواده پسره شماره مامان و باباش داریم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

پسره هیچوقت اینکارو نمیکنه چوب باید ارش البکاره بده 

ولی گوشی شونو بذارن رو سیستمی که صدا ضبط کنه یواشکی دختره بذاره که لاقل تگه زنگ زد صداش باشه دادگاهیش کنن 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

پسره هیچوقت اینکارو نمیکنه چوب باید ارش البکاره بده ولی گوشی شونو بذارن رو سیستمی که صدا ضبط کنه یوا ...

دختره نمی‌خواد اصلا خانوادش بفهمه. به پلیس فتا بگیم اونا به خانوادش چیزی نمیگن ؟؟ بعد میشه هزینه ترمیم رو از پسره بگیره؟؟ خیلی گناه داره ولی بزور هم نبوده خودش هم خواسته البته چون پسره بهش قول ازدواج داده اینم باور کرده ولی الان پسره رفته با یکی دیگه و دختره رو تهدید می‌کنه ک ب بابات میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره نمی‌خواد اصلا خانوادش بفهمه. به پلیس فتا بگیم اونا به خانوادش چیزی نمیگن ؟؟ بعد میشه هزینه ترم ...

چرا اصن تهدید میکنه مگه تموم نشده ؟ علت تهدیدش چیه؟؟

چرا اصن تهدید میکنه مگه تموم نشده ؟ علت تهدیدش چیه؟؟

دخترع تو خانواده سخت گیری بزرگ شده به پسره میگه چون قول ازدواج دادی باید باهام ازدواج کنی چون من الان دیگ دختر نیستم و ابن تو فرهنگ ما خیلی مهمه. پسره میگه من دیگ نمی‌خوامت و اگه مزاحمم شی به خانوادت میگم همچین کاری کردی. الان نمی‌دونیم چکار کنیم ک حق دختره ضایع نشه

دخترع تو خانواده سخت گیری بزرگ شده به پسره میگه چون قول ازدواج دادی باید باهام ازدواج کنی چون من الا ...

هیچ کاری نکنه . برفرضم پسرا بیاد بگیرتش تا آخر عمرش باید توسری خور پسره باشه که پسره میگه من نمیخواستمت به زور گرفتمت . پسره هم حق و خقوقشو نمیده با خفت و کاری باید تا آخر عمر زندگی کنه . 

.

.

.

هیچی به دوستت بگو دیگه دنبال روابط نباشه درسشو بخونه سرکار بره ادم درست که پیدا شد بره معاینه هیچی نگه کلا بزنه زیرش براش میزنن ارتجاعی . برگه ش رو نگه داره تا ازدواج که اگه مشکل پیش اومد نشون بده . 

هیچ کاری نکنه . برفرضم پسرا بیاد بگیرتش تا آخر عمرش باید توسری خور پسره باشه که پسره میگه من نمیخواس ...

مگ همچین چیزی ممکنه الکی برا کسی نمیزنن ارتجاعی کلا پردع ارتجاعی با نداشتن پردع فرق دارع مگ شما همچین چیزی شنیدی واقعا؟؟؟

مگ همچین چیزی ممکنه الکی برا کسی نمیزنن ارتجاعی کلا پردع ارتجاعی با نداشتن پردع فرق دارع مگ شما همچی ...

اینجا شنیدم قبلا نمیدونم والا حالا درست غلطشو