elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 عنوان بچه پرید رو شکمم😣باردارم 1743 بازدید | 41 پست برادر زادمو بلند کردم جفت پا زد تو شکمم دو سالشه نمیفهمه ک .دید دردم اومد هی بوسم میکردچیزیم نمیشه؟نینیم اذیت نمیشه؟نگران جوجه ام هستم مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم 1398/09/05 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 چند هفته اي ؟ نمیدونم فک کنم چهار پنج هفته مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
sana1392 عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1298 ن گلم چیزی نمیشه اون تو کیسه مخصوص خودشه ازش محافظت میکنه چیزیش نمیشه برو صدای قلب قشنگشووو بشنوووو بنی آدم موجب آزار یکدیگرند
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 وا بارداری چرا بلندش کردی 😐 میخاستم بوسش کنم اون از ذوقش پاشو تکون داد ک محکم خورد تو شکمم مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
gogolche عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 14572 نمیدونم فک کنم چهار پنج هفته خب بچه دو ساله واست سنگينه چرا بغلش ميكني گلم ؟ من خواهر زادم ٣ ماهشه اذيت ميشم بغل ميكنم
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 ن گلم چیزی نمیشه اون تو کیسه مخصوص خودشه ازش محافظت میکنه چیزیش نمیشه برو صدای قلب قشنگشووو بشنوووو مرسی عزیزم.ترسیدم یکم مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
mooshy عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 2748 وا بارداری چرا بلندش کردی 😐 چیه مگه منم باردارم ی بچه دو ساله دارم که بغلش میکنم بلندش میکنم کلی هم لگد مگد میزنه ولی طوری نیس فقط باید حواسش باشه لگد محکم نزنه مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
maryam_lady عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 234 میخاستم بوسش کنم اون از ذوقش پاشو تکون داد ک محکم خورد تو شکمم به هر حال حتی چیز سنگینم سعی کن بلند نکنی چه برسه بچهسعی کن خیلی مواظب نی نیت باشی😊