2777
2789

من خیلی به نظافت توله سگم توجه میکنم قبلا نژاد های دیگه داشتم و هیچ کدوم مشکل قی کردن چشم نداشتن چیکار کنم که اینجوری نشه یعنی اگر دوساعت کار داشته باشم و نتونم چشماش تمیز کنم خیلی صحنه عجیبی بوجود میاد 

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگی تمنا جون  تازه گربه پدر همسایه ها رو هم در میاره ؟

نه گربه عشقه عشق 

ولی یه همسایه داریم روبرومون سگ داره خیلی اذیتش میکنه همش استخونچاشومیاره میریزه روی زمین ولی گربهای من خیلی تمیزوبا ادبن 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
من عاشق سگم ولی اولین باره با این حرفی ک زدین از سگ بدم اومد 🙁🙁🙁

شیتزو برخلاف بقیه نژادها خیلی مهربون ولی سختی نگه داشتنش خنثی میکنه مهربونیشو چون حداقل یک روز درمون بای شسته بشه چون موهاش مثل ابریشم و سریع موخره میذاره و از اون سخت تر هرچی موهاشربلندتر میشه فاصله بین شانه زدن موها باید کم بشه و تمام زیبایی این نژاد به موهای بلندش🥵🥵🥵🥵

راست میگی تمنا جون  تازه گربه پدر همسایه ها رو هم در میاره ؟

البته بستگی به ادب کردن صاحب حیون هم داره بعضیا تربیت یاد حیون خونگیشون میدن بعضیا نه 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
خب اشک چشمشه  تا بچه هستن از گوشه چشمش اشک میاد اینطوری میشه  با پنبه و چای پاک کن بعد ا ...

با پنبه نه ولی با پارچه نخی شسته شده در آب جوش که هیچ پرزیدنت نداشته باشه تمیز میکنم ولی احساس میکنم اذیت میشه