تجربه بچه ها
به رو رنده درشت کن تو فر ۱۰۰درجه بزار دوساعت خشک میشه مطمئن شدی خشکه تو شیشه بریز تو یخچال نگهداری کن برای دم کردنشم یکدقاشق غذاخوری به خشک هل و چوب دارچین بریز تو قوری ابجوش بریز بزار نیمساعت قشنگ دم بکشه رنگش فقط خیلی کمه
گه بو ندی وقتی دم میکنی مثل چایی سیاه که قرمزه نمیشه رنگش روشن میمونه.حتما بوده تا قهوه ای تیره بشه اما سیاه نشه که مزش یکم عوض میشه.بو بدی اصلا خراب نمیشه
سلام، ميدونم خيلياتون بلدين برا اونايي ميگم كه بلد نيستن و شايد خوششون بياد،
به تعداد دلخواه به بخريد تميز بشوريد حواستون باشه نكته مهميه😂اگر من نميگفتم نميدونستيد كه بايد بشوريد، خوب بعد قاچ ميزنيد هسته هاشو در بياريد اينم بلد نبوديد احتمالا، رنده كنيد ، اونايي كه بخاري داريد تو يدونه سيني بريزيد بزاريد رو بخاري تا خشك بشن ، مرحله بعد مقداري از خشك شده ها رو جدا كرده و بقيه رو تو ماهيتابه ريخته و با شعله ملايم تفت بديد مرتب هم بزنيد مثل ارد كه برا حلوا تفت ميديد، وقتي قهواي شد ميزاريد خنك بشه، قهواي بشه نسوزونيدا ، بعد با اون قسمت قاطي كرده مثل چاي دم كنيد ، بسيار مطبوع و ارامبخش، تامام، اون قسمت خشك شده برا اينه عطرش نسبت به مقدارتفت داده شده بيشتره ، اون قسمت تفت داده هم رنگ رو مثل چاي ميكنه، تامام، نوش جان