2777
2789
عنوان

مزاحمت زشت ( ر)

277 بازدید | 31 پست

خوب ببینید بچهها من ۳ شبه دقیقاً پیش همسرم یکم از سر کار قرار بود دیر بیاد یه مشکلی پیش اومده بود و گفت یکم دیر میام خونه و اینا

منم تو خونه بودم نزدیکای ساعت ۱۱ شب بود دیدم یه نفر رو گوشیم زنگ زد قطعش کرد یعنی تا من گفتم الو قطعش کردم حالا همسرمم چون خونه نبود خودم جواب دادم حالا اگه اون بود کسی موقع شب زنگ میزد میدادم اون جواب بده دیدم یه پیام خیلی بد بهم داد با عرض معذرت

گفت ( کو.ن می.دی)

منو میگی یعنی جوری ترسیدم و دستام میلرزید و حالم بد شد که این پیامو دیدم ه اصلاً نمیتونم بهتون بگم چقدر حالم بد شد اولش خواستم به همسرم نگم گفتم اگه بگم چون همسرم یکم اهل دعواست و خیلی ناموسی و ایناست

بعد دوباره گفتم اگه یه موقع یه چیزی دیگهای گفت یا با یه خط دیگهای زنگ زد بعد من به همسرم چی بگم بگم این کیه

دیگه خلاصه بهش گفتم و اونم شمارشو گرفت و شروع کرد زنگ بهش زدن و اینا کلی پیام زشت بهش داد که آره اگه گرفتمت فلانت میکنم دیگه اونم گفت که من بارانم ی میگفت جون خوشگل عصبانی نشو اینجوری به همسرم پیام میداد دیگه بعدشم ما میخواستیم بریم بیرون کلاً یادمون رفت قرار بود امروز صبح بریم پلیس فتا و بچهها میترسم که کسی باشه نمیدونم باید پیگیری کنم نمیدونم نباید کنم به نظر شما چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتما پیگیری کن

ولی یه پیام که انقدر ترس نداره

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. اگه فمینیست رو مسخره میکنی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

پلیس فتا جرایم اینترنتبه .باید بری. شعبه دادگستری نزدیک خونه ..حالا هر کی باشه .چوب میکنند تو کوونشششش

در ضمن دختر خوب شماره ی ناشناس هیچ وقت جواب نده بخصوص وقتی شوهرت نیست .بزار چند باری زنگ بزنه .بنویس شما ..جواب داد و شناختی .دوست داشتی جواب بده .دوست نداشتی هم بره تو لیست سیاه .تا این همه استرس نکشی ..خیلی ها این دو شب عزاداری نبودن خاک بر سرشون .

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بده فتا یه ک . و . ن .ی نشونش بده یادش بره اسم ننش چیه

نمیدونم میترسم آخه من همش تنهام خب همسرم همیشه سر کاره کلاسم که میرم خودم تنها میرم مسیرم دوره میترسم یه وقت توی راه مزاحمم بشه یا مشکلی واسم پیش بیاره

نمیدونم میترسم آخه من همش تنهام خب همسرم همیشه سر کاره کلاسم که میرم خودم تنها میرم مسیرم دوره میترس ...

حتما پیگیری کنین نترس بندازش تو چنگ پلیس تا کاریش

کنن که آرزو کنه بره سر جای اولش

نرای نجس و زن نماهای بی بته درخواست دوستی ندین شماها گوه همسرمم نیستین

ای بابا همینطوری الکی یه شماره ای گرفته دیده زنی پیام داده

فقط اسمشو سیو می کردی مزاحم اگر دوباره زنگ زد حالشو میگرفتی اینهمه پیگیری نمیخواست

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.