خوب ببینید بچهها من ۳ شبه دقیقاً پیش همسرم یکم از سر کار قرار بود دیر بیاد یه مشکلی پیش اومده بود و گفت یکم دیر میام خونه و اینا
منم تو خونه بودم نزدیکای ساعت ۱۱ شب بود دیدم یه نفر رو گوشیم زنگ زد قطعش کرد یعنی تا من گفتم الو قطعش کردم حالا همسرمم چون خونه نبود خودم جواب دادم حالا اگه اون بود کسی موقع شب زنگ میزد میدادم اون جواب بده دیدم یه پیام خیلی بد بهم داد با عرض معذرت
گفت ( کو.ن می.دی)
منو میگی یعنی جوری ترسیدم و دستام میلرزید و حالم بد شد که این پیامو دیدم ه اصلاً نمیتونم بهتون بگم چقدر حالم بد شد اولش خواستم به همسرم نگم گفتم اگه بگم چون همسرم یکم اهل دعواست و خیلی ناموسی و ایناست
بعد دوباره گفتم اگه یه موقع یه چیزی دیگهای گفت یا با یه خط دیگهای زنگ زد بعد من به همسرم چی بگم بگم این کیه
دیگه خلاصه بهش گفتم و اونم شمارشو گرفت و شروع کرد زنگ بهش زدن و اینا کلی پیام زشت بهش داد که آره اگه گرفتمت فلانت میکنم دیگه اونم گفت که من بارانم ی میگفت جون خوشگل عصبانی نشو اینجوری به همسرم پیام میداد دیگه بعدشم ما میخواستیم بریم بیرون کلاً یادمون رفت قرار بود امروز صبح بریم پلیس فتا و بچهها میترسم که کسی باشه نمیدونم باید پیگیری کنم نمیدونم نباید کنم به نظر شما چیکار کنم