2777
2789

سلام.کسی مث من بوده.ازچیه.انگار چیزی توگلومه وخلط هم دارم.علایم سرماخوردگی و سرفه ندارم .سوزش معده وحالت تهوع هم ندارم

حال من حال عجیبیست هیچ کسی فکر کسی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه اینجوری ام گاهی خوب میشم چندروز بعد بازشروع میشه.دکتر چندباری رفتم یکی میگه رفلاکسه یکی میگه علایم سرفه وسرماخوردگیه وسینه ت عفونت کرده نمیدونم

ناشتا اپرازول میخورم مرتب.ولی بهتر نمیشم نمیدونم چرا.جالبه موقع خوردن مشکلی ندارم بعدش انگار این حالت میاد سراغم هم خلط هم انگار چیزی توگلومه

آب و هوای شهرتون آلوده س؟

نه والا ولی خداییش از وقتی پاییز اومده دوسه بار سرفه وسرماخوردگی گرفتم.البته بگم وقتی سرماخوردگیم خوب میشه هم  این حالتارودارم

خونه رو تعمیر کردیم یه روز که تمیزش کردم شبس ازسینه درد وحالت خفگی بیدارشدم دیگه ازاون روز یا سرفه میکنم وسرماخوردگی یااین حالتها