2777
2789
عنوان

واکنش همسرتون وقتی برای اولین بار صدای ضربان قلب بچه تون رو شنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 60 پست
الان چی گلم بچه رو دوست داره

نمیدونم  زیاد بازی نمیکنه  باهاش  یبار پارک نبرده   بااینکه  شش ساله  خیلی  سرد و زمخته  اخلاقش  

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔
حس میکنم فقط شوهر من عین یه چوب خشکه تو احساسات.من ندیدم حتی از اینکه فهمید باردارم ذوق کنه یا براش ...

مثل  شوهر من    ولی شوهرم  عقلش هم  نمیرسع  چیزی  رو فراهم  کنه  باید   ۱۰۰  بار بگم    اونم  بگیر  نگیر  داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهضیا واقعا حس میکنم هیچ حسی تو وجودشون ندارن نه اینکه نخوان داشته باشن

حالا  با بچه های فامیل   بازی میکنه   همه میگن  خوشبحال  بچش  ولی بخدا  دریغ  از  ده دقیقه  بازی  با بچه   کلا خود شیرینه  پیش دیگران    پسرم  اصلااااا  بلهاش  ارتباط  عاطفی  نداره   دو هفته  ندیدش  یبار نگف  بابا  کجاس و...

نمیدونم  زیاد بازی نمیکنه  باهاش  یبار پارک نبرده   بااینکه  شش ساله  ...

ای بابا حالا یکی مث شوهر من تو حسرت بچه من اگه درسم نبود همون سال اول بچه میخواس ابرومونو برده از بچه میبینه هوش از سرش میره😤من دوقلو حامله بودم دکتر دعوام کرد گفت سه چهار تا میشدن چیکار مبکردی شوهرم کیفش کوک بودـالبته رنگ شادیمونو ندیدیم و بارداریم پوچ شد😔

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
ای بابا حالا یکی مث شوهر من تو حسرت بچه من اگه درسم نبود همون سال اول بچه میخواس ابرومونو برده از بچ ...

ایشالله  یه  بچه  سالم   نصیبت  شه  آمین    

مثل  شوهر من    ولی شوهرم  عقلش هم  نمیرسع  چیزی  رو فراهم   ...

من الان بیمارستان بودم پیش دوستم میبینم حتی یه مرد افغانی چطور بال بال میزنه پشت در اتفاقات برای زنش .و خیلی از مردا چقدر بوس و دلنگرانی بعد من مریضم بشم اصلاااا ندیدم یه دلداری بده یا نگران بشه.موقع سزارینم هم خودم گفتم بگید بیاد خدافظی کنم بعدم گفتم نگران نبودی گفت نه چیزی نبود که😭😭😭

من الان بیمارستان بودم پیش دوستم میبینم حتی یه مرد افغانی چطور بال بال میزنه پشت در اتفاقات برای زنش ...

واسه  منم  نیومد تا  روز مرخص  شدنم😢  انقد  حسرت  رو دلم  گذاشته  ک  چی بگم   یه  تکه  لباس  نخرید  برای بچم  همش مامانم  خرید  حتی  بیشعور  ذوق  لباس  هم  نداشت  اگر  لبلس بچه میدید   عمرمون  تلف  شد رف  خواهر  

من مشکل اینه که کلاااا یخه و بی احساس نه که عمدا نکنه

ایشالله  مشکلت  حل شه  ولی  واسه  من  عمدا  نمیکنه  مامانش  هم  بهش  خط میده    تازگیا   زندگیمون   ناجور شده  اعصابش  بهم  ریخته