2777
2789
عنوان

احساس میکنم نامزدم هیزه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 96 پست

کاش یه کم بیشتر مردها و زنهامون از داشته های خودشون از انتخاب وقسمت خودشون راضی تر بودن کاش به ناموس طرف نگاه نکنن و جز عشقشون کسی رو نبینن 😔😔😔😔😔

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
من فکر میکنم مدل لباس پوشیدنتو دوس نداره روش نمیشه مستقیم بگه اینجوری میگه

آخه خودش از اول گفت من تیپ اسپورت که میزنی خوشم میاد ، حتی مهمونیم که میریم من لباس مجلسی می پوشم با کفش پاشنه بلند و ایناا باز میگه نه همون تیپه اسپورتت یه چیزه دیگست ، بعد یهو توو خیابون یه دختر می بینه از این چکمه های تا زانوی  پاشنه بلند تنشه میگه وااای چقدر قشنگه کفشش بالاخره من نمیفهمم به کدوم سازش برقصم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هیز نیست ولی لباس پوشیدنت طبق سلیقش نیست منم گاهی مواقع تو تن آقایی لباسی ببینم به شوهرم میگم ببین چقدر قشنگه یا شده شوهرم تن یکی دیگه لباسشو بگه قشنکه منم تاییدش میکنم اگر قشنگ باشه ولی وقتی میگه بریم برا توهم ازینا بخریم برو طبق سلیقش بخر

عزیزم زن با مرد فرق میکنه تو این زمینه ما زنا خیلی صادقیم اگه بگیم واقعا منظورمون همینه ولی اخلاق نا ...

نمیدونم والا 😟😟😟

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
نامزدش باید بهش تذکر بده ازین اخلاقا خوشم نمیاد...دید انداختن ناموس مردم خوب نیست.... کسی ک هیز باشه ...

كسي كه عادت داره راجب لباس ناموس مردم نظر بده فكر نميكنم با يه تذكر اخلاقشو درست كنه

و اگه تو مدت كوتاه چيزي راجبش نگه ولي چون توو ذاتشه يجاي ديگه باز ميزنه بيرون

حالا اميدوارم نامزد استارتر از اوناش نباشه

ولي خب حقيقت رو نميشه با استثنائات مخفي كنيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه بهمنی هستش 😂  لابد چون به اسفند نزدیکه اینم هیز از آب درومده 😂

😆😆😂😂😂🤦‍♀️

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
توو دوران نامزدي از لباس هاي زن مردم تعريف ميكنه بعد هيكلش  بعد خودش بعد ميشه مقايسه زنش با ...

معلومه خیلی دنیا دیده هستین واقعا احسنت 👌👌👌👌👌👌

معلومه خیلی دنیا دیده هستین واقعا احسنت 👌👌👌👌👌👌

❤️❤️❤️❤️

من سن زيادي ندارم

ولي هر روزمو تو اجتماع و جامعه دارم ميگذرونم و با كلي آدم هم صحبت ميشم ديگه به يجايي رسيدم كه ميتونم دو قدم جلوتر از خودم رو ببينم... دوست ندارم  يه دختر تا وقتي نامزده رو شك و احتمالات و استثنائات زندگي كنه چندسال ك گذشت تازه با روي واقعيه ادما اشنا بشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از این اول عادت نده تو خودت بریزی فقط با صحبت حل میشه قشنگ بهش بگو که دوست نداری این حرفو بزنه و ب ...

آخه من اگرم بگم که چیزی عوض نمیشه جلو روم نمیگه توو دلش میگه ، من همین که چند بار این حرف رو ازش شنیدم اصلا از چشمم افتاده حتی اگه دیگه نگه هر دختر خوش تیپی ببینم میگم لابد داره توو دلش میگه این چه خووبه، 

همه چیزو که نباید گفت آخه یکم سواد عاطفی باید داشته باشن خوده مردااا ....

توو دوران نامزدي از لباس هاي زن مردم تعريف ميكنه بعد هيكلش  بعد خودش بعد ميشه مقايسه زنش با ...

خوب شد گفتین پس اگه این برداشت میشه در اینده حواسم باشه

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...
خوب شد گفتین پس اگه این برداشت میشه در اینده حواسم باشه

همه مثل هم نيستن

ولي وقتي از كسي اخلاق زشت ديدي ازش نگذر به راحتي 

❤️❤️❤️❤️ من سن زيادي ندارم ولي هر روزمو تو اجتماع و جامعه دارم ميگذرونم و با كلي آدم هم صحبت ميشم ...

آره معلومه اطلاعاتتون بالاس موفق باشین ..خوبه که دلسوزانه تجربیات و دیده های خودمون رو در میان بزاریم 

حرف شما کاملا متین ولی مگه از روز اول ندیده 

اگه باهم دوست نبودن و. سنتی ازدواج کردن شاید ندیده

شاید میخواد طبق سلیقه خودش خانومشو تغییر بده

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙