2777
2789
عنوان

تحقیقی در مورد تمایلات خانوم ها

196 بازدید | 5 پست

سلام به همگی

من دانشجوی داروسازی هستم و دارم روی یک مقاله کار میکنم

و احتیاج به جمع کردن یک سری دیتا و اطلاعات دارم

تحقیقم در مورد ریشه ی روانی خانوم های همجنس گرا و داروهایی در جهت کنترل این مشکله

و اینجا هم کسی،کسی رو نمیشناسه

هممون خوب میدونیم ک این یک مشکله و دست خودشون نیس

نمیخوام کسی اگه این مشکل رو داره همینجا بازگو کنه

خصوصی پیام بدن لطفا،چند تا سوال دارم

توی دنیای واقعی،اطلاعات جمع کردن در مورد چنین موضوعی خیلی راحت نیس

ممنون از توجهتون

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

سلام عذر میخوام مگر نه این هس که تمایلات جنسی ذاتی هستند خب چرا باید براش دارویی ساخت که غیرهمجنس گرا بشن؟؟؟

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
سلام عذر میخوام مگر نه این هس که تمایلات جنسی ذاتی هستند خب چرا باید براش دارویی ساخت که غیرهمجنس گر ...

درسته

غیرهمجنس گرا ک نمیکنه

شاید کمی کنترل کنه

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته  غیرهمجنس گرا ک نمیکنه شاید کمی کنترل کنه

خب واسه چی کنترل کنه اخه؟؟ بیماری نیستش که کنترل بخواد یه گرایش جنسی هس.الان کل دنیا پذیرفتن انسان میتونه حتی خنثی و دو جنس گراهم باشه.

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
خب واسه چی کنترل کنه اخه؟؟ بیماری نیستش که کنترل بخواد یه گرایش جنسی هس.الان کل دنیا پذیرفتن انسان م ...

به نظر من باعث آسیب میشه

البته ک گفتم ک دارم به عنوان مقاله کار میکنم

هنوز اطلاعات زیادی ندارم😊

به نظر من باعث آسیب میشه البته ک گفتم ک دارم به عنوان مقاله کار میکنم هنوز اطلاعات زیادی ندارم😊

آها موفق باشین.