2777
2789

من خودم یه حساب پارسیان دارم که پولای کم 40،50 تومن میریزم و برمیدارم اخه دانشجوام الان یه 4،5 میلیون میاد دستم وامه خونگیه میخام یه حساب دیگه باز کنم که این جدا باشه خرج نشه بنظرتون کدوم بانک حساب باز کنم بهتره؟ اصن این مقدار سود داره؟ 

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

شنیدم پاسارگاد از همه بیشتر سود میده، بازم تحقیق کن 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانک سپه برای ۸ تومن ۱۰۰ سود میده بانکای دیگه رو نمیدونم 

ینی ممکنه برا 4 تومن 50 بده؟ حداقل پول نتم میشه😓

من دوتومن همینجوری مونده تو کارت ملتم خرجش نکردم دوماهه ماهی ۸۰۰۰تومن سود میدن

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
ملت از روی پولت کم می کنه ها

نه تا حالا کم نشده🤔

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
بانک شهر ، حساب گنجینه زرین ۲۰ درصد سود میده ، برای ۵ تومن تقریبا ماهی ۸۲ هزار تومن میشه

جدی؟ ینی بگم میخام حساب گنجینه زرین باز کنم؟ 

بانک شهر ، حساب گنجینه زرین ۲۰ درصد سود میده ، برای ۵ تومن تقریبا ماهی ۸۲ هزار تومن میشه

چجوریه باید بری چی بگی

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃

بله تشریف میبرید بانک‌شهر و میگین حساب گنجینه زرین میخوام ، بعد پسوورد میده بهتون و به صورت اینترنتی از سایت آی بی شاپ میتونید برداشت یا واریز کنید و سودشم به کارتتون واریز میشه

و خدايي كه در اين نزديكيست .......
من یه دویست داشتم تو حسابم بعد که رفتم بکشم 50 شده بود گفت هر ماه یه مبلغی و کسر می کنن برای نگه داش ...

واقعا؟نمیدونستم