من خودم یه حساب پارسیان دارم که پولای کم 40،50 تومن میریزم و برمیدارم اخه دانشجوام الان یه 4،5 میلیون میاد دستم وامه خونگیه میخام یه حساب دیگه باز کنم که این جدا باشه خرج نشه بنظرتون کدوم بانک حساب باز کنم بهتره؟ اصن این مقدار سود داره؟
❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
شنیدم پاسارگاد از همه بیشتر سود میده، بازم تحقیق کن
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوتومن همینجوری مونده تو کارت ملتم خرجش نکردم دوماهه ماهی ۸۰۰۰تومن سود میدن
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
بله تشریف میبرید بانکشهر و میگین حساب گنجینه زرین میخوام ، بعد پسوورد میده بهتون و به صورت اینترنتی از سایت آی بی شاپ میتونید برداشت یا واریز کنید و سودشم به کارتتون واریز میشه
من یه دویست داشتم تو حسابم بعد که رفتم بکشم 50 شده بود گفت هر ماه یه مبلغی و کسر می کنن برای نگه داش ...
واقعا؟نمیدونستم