2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردفه ک پوشک عوض میکنم حتما پماد زینک اکساید فیروز بزن.عالیه.من در حالت عادی هم هردفه میزنم

روی پوشکشم یه محافظ کهنه بزار بعد بپوش ک مواد پوشک کمتر به پوستش بخوره

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
ديگه چاره چيه عزيزم گناه داره پاش بسوزه اذيت ميشه ماي بي بي خيلي خوبه

اره خودمم مای بیبی استفاده میکردم امااونم قالبش کوچیکه پایینش گشاده بالاش کشش تنگ تنگه...😞

من تازه دیشب برای اولین بار مرسی گرفتم.یدونه بستم.انروز دومیه.خدا کنه اینطوری نشه برا منم ۴۴تاییه

قبلا مای بی بی میبستم افتضاح بود همش گوله میشد جلو.ببم هم بستم خوب نبود.دیدم مرسیو خیلی تعریف میکنن خریدم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
من تازه دیشب برای اولین بار مرسی گرفتم.یدونه بستم.انروز دومیه.خدا کنه اینطوری نشه برا منم ۴۴تاییه ق ...

دقیقا انقد دوستم تعریف کرد گف مرسی سایز۳بگیر دفه بعد خیلی خوبه😞به مولفیکس حساسیت داره مای بیبی هم قالبش استاندارد نیست...بارلی که اصلا عالیه اونم دگ تولید نمیشه و براحتی پیدا نمیشه

دقیقا انقد دوستم تعریف کرد گف مرسی سایز۳بگیر دفه بعد خیلی خوبه😞به مولفیکس حساسیت داره مای بیبی هم ق ...

خدا لعنت کنه این کارخونه دارارو هیچیشون استانداردو درست حسابی نیست.مارک خارحی هم ک انقد گرونه نمیشه رفت طرفش