2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه تولد شوهرم بهش زنگ زدم گفتم برقا رفتن میترسم میشه بیای خونه توی اتاق رو شمع گذاشتم سالنم با بادبادکای توسی و سفید تزئین کردم با دلهره اومد داخل داشت صدام میزد یه موزیک ملایم پلی کردم با کیک توی دستم رفتم جلوش اینقدر سوپرایز شده بود که از خوشحالی اشک توی چشماش جمع شده بود خواهرم بود فیلم میگرفت

پرستار مهربونم🥰

یه فکر بکر: از شوهرت بپرس چی ارزویی تو بچگی داشتی که برآورده نشده یا چی دلت میخواست داشته باشیو هیچ وقت نشده یجور بپرس که نفهمه برا چی میخوای بدونی همونو براش بخر.. من از چند روز قبلش یه کاغذ گذاشتم تو کیفش که روش نوشتم سه کاری که دوست داره تو اون هفته براش انجام بدم چیه و انجام دادم.. روز تولدشم چون شوهر من ماشین کنترلی از بچگی خیلی دوست داشت ولی هیچ وقت نداشته براش خریدم‌سوپرایز شد .. الانم نگهش داشتیم بده به پسرمون 🙃🙃🙃🙃 

منم ۱۹تولدمه یعنی همسری یادشه 🤔

ممکنه یادش نباشه پس یاداوری کن خودت بهشو بگو از الان منتظر سولپلایزه تَپَل پولمم (سورپرایزه تولدمم)... که الکیم دلخوری پیش نیاد مردا یادشون میره خیلیم طبیعیه هیچ ربطیم به علاقشون نداره

حتماک نبایدسوپرایزکنی ی شام دونفره بخورین خونه خودتون کادو کافیه

من خيلي سورپرايز كردم ولي متقابل چيزي نديدم اينقد كه حالا مثل خودش سرد سرد شدم . كادو ميديم به هم ولي هيجاناتم رو كشت با غير رمانتيك بازياش 

تو کنار منی نمی ترسه دلم