2777
2789
عنوان

5 روز مونده...

97 بازدید | 14 پست

بچه ها 5 روز مونده

علائم خاصی ندارم

فقط درد و پر شدن سینه

دیشب سمت راستم تو خواب تیر کشید

یکمم درد داغی اوایل پریود دارم. 

بی‌بی چک الان نشون نمیده نه؟ 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی داره لقاحت کی بوده من 27،5،7 اقدام داشتم 18 تستم مثبت شد انشاالله که بارداری 

عزیزم من 12 و 14 و 16 نوامبر و الان 26 نوامبر. زوده ؟

اگه مثبت شد که هیچ اگه منفی شد صبرکن روزموعدت بزن... مال من یه هفته دیگه مونده.. نظرت؟ 

باشه دو تا میخرم. کاش مثبت شه

عزیزم من 12 و 14 و 16 نوامبر و الان 26 نوامبر. زوده ؟

من اخرین اقدامم 7 بود تا 18 میشه 11 روز بعدش تست زدم مثبت شد شما از اخرین اقدامت 10 روز میگذره فکر کنم بزنی نشون میده حالا فردا صبح با اولین ادرارت بزن انشاالله که نشون بده 

خدایا شکرت که منم طعم مادر شدن چشیدم 🙏
من اخرین اقدامم 7 بود تا 18 میشه 11 روز بعدش تست زدم مثبت شد شما از اخرین اقدامت 10 روز میگذره فکر ک ...

فردا میذارم باشه عزیزم

دو سال پیش باردار شوم. چند روز بعد عقدم. با یه بار رابطه

دیدم پ نشدم تست گذاشتم باردار بودم

بعدم سقط کردم😭

الان که میخوام و اینقدر انتظار میکشم ولی.... 

فردا میذارم باشه عزیزم دو سال پیش باردار شوم. چند روز بعد عقدم. با یه بار رابطه دیدم پ نشدم تست گذ ...

ای وای کاش سقط نمیکردی... حالا که شده گذشته ها گذشته نگران نباش خدا بزرگه بخدا خودم اینقد ناامید بودم تو ماهی که فکرشم نمیکردم باردار شدم فقط سعی کن استرس به خودت ندی بیخیال باش عزیزم 

خدایا شکرت که منم طعم مادر شدن چشیدم 🙏
ای وای کاش سقط نمیکردی... حالا که شده گذشته ها گذشته نگران نباش خدا بزرگه بخدا خودم اینقد ناامید بود ...

مرسی عزیزم توکل بخدا 

ممنون برای وقتت