2777
2789
عنوان

روزای آخر بارداری و تدارکاتش

669 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

کیا تو هفته های آخر بارداری هستن؟چه کارایی انجام دادین؟مثلا آتلیه،ساک بیمارستان،تزیین و تمیزکاری خونه و چیزای دیگه

بیاین بگین مام ایده بگیریم.من که هرکاری میخوام بکنم شوهرم مخالفت می کنه😢واقعا خسته شدم از کاراش

میگه آتلیه نمیام عکس دوست ندارم😐

مبلا رو نمی شوریم چون هوا سرده باید پنجره ها رو باز بذاریم😐

کلا هیچ کاری در زمینه ی استقبال زایمان انجام نمیده و کمکم هم نمی کنه تو کارای خونه.باورم نمیشه انقدر درکش پایین باشه.راه حلی ندارید؟خسته شدم دیگه

معجزه ی خدا رو دیدم  

از مامانت کمک بگیر 

من میخوام بگم مادرشوهرم اینا بیان خونه تکونی کنم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مردها انقدر،لجوج و تو مخی میشن تو این دوران البته من اولای راهما ولی اومدم بگم بهت غبطه میخورم 😂😂😂 ان شاا.... بارتو به خوشی بزاری زمین

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

من هفته ۳۷ هستم

از دو هفته پیش شروع کردم خونه تکونی،اتاق خواب و کمد ها و کشو هامو خودم تنهایی تمیز و مرتب و گرد گیری کردم. دسشویی رو تنهایی خودم شستم ولی حموم و پذیرایی رو با همسرم دوتایی انجام دادیم. آشپزخونه هم تمیز کردن کابینت ها و هود و گاز با همسرم بود و خرده ریزارو خودم انجام دادم. 

مامانم هم خیلی اصرار داشت بیاد کمک ولی خودم نذاشتم گناه داره طفلی

آتلیه تمایل ندارم برم،به نظرم خیلی خزه(با احترام به نظرهای موافق آتلیه)

الان فقط مونده وسایل اتاق نی نی که هنوز تخت و کمدشو نیاوردن و شب و روزم شده استرس همین

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
از مامانت کمک بگیر  من میخوام بگم مادرشوهرم اینا بیان خونه تکونی کنم

مامانم بنده خدا هروقت میاد یه جای خونمو تمیز می کنه خودشم شاغله

مشکل مبلاست که کثیفه و باید بگیم از بیرون بیان بشورن،ولی شوهرم اوکی نمیده

معجزه ی خدا رو دیدم  
مامانم بنده خدا هروقت میاد یه جای خونمو تمیز می کنه خودشم شاغله مشکل مبلاست که کثیفه و باید بگیم از ...

دیگه هرکی قلق شوهرش دستشه بهش بگو خونه گرمه خسک میشه نیاز به در باز کردن نیس

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من هفته ۳۷ هستم از دو هفته پیش شروع کردم خونه تکونی،اتاق خواب و کمد ها و کشو هامو خودم تنهایی تمیز ...

چه خوب منم باید همین کارو کنم عزیزم

سیسمونی رو هم زودتر بچین حداقل چیزای واجبشو.چون خیلی وقت می بره

معجزه ی خدا رو دیدم  
چه خوب منم باید همین کارو کنم عزیزم سیسمونی رو هم زودتر بچین حداقل چیزای واجبشو.چون خیلی وقت می بره

خب هنوز تخت و کمد نوزاد چون سفارشیه قراره هفته بعد بیاد،بقیه وسایلش کلا آمادس مونده چیدنش

ساک بیمارستان هم آماده کردم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤