2777
2789
عنوان

وصل تلگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 55 پست
https://t.me/proxy?server=captain.ownip.net&port=2065&secret=dd00000000000000000000000000000 ...

یه تو ضیح بده این الان یه لینک و چند بار گذاشتی یعنی ما هم باید چند بار بذاریم یا یه بار بذاریم وصل میشه؟

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

من صبح ها با نت گوشی تا 8راحت وصلم بعدش به سختی.فکر کنم بخاطر شلوغی نت هست که صبح زود خلوتتره و راحتتر وصل میشه پرو کسب ها

وای فای که واتساپ و این ستا و تلگ رام وصلم الان خونه مادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔺نت‌بلاکس نشان می‌دهد کاربران ایرانسل به طور صد در صد دسترسی به اینترنت موبایل پیدا کرده‌اند در حالیکه این واقعیت ندارد، در واقع سرورهای ایرانسل به اینترنت جهانی وصل شده‌اند اما این شرکت خدمات اینترنتی به اکثر  مشترکان خودش را قطع کرده است و در حال ارسال اطلاعات غیرواقعی به جهان است!

✅ @UrmiyeClub | ارومیه‌ کلوب

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اسم کی؟ اونی که فرستاده بود؟ یادم نیست 😢

همونی که تلگرام و اینستات باز شد،البته یکی بم امروز خبر داد که دوباره اینترنتا سراسری قطع شده وای فایا .واسه همینه این پروووها وصل نمیشن

همونی که تلگرام و اینستات باز شد،البته یکی بم امروز خبر داد که دوباره اینترنتا سراسری قطع شده وای فا ...

ویی پی انو؟ وصل نمیشه که دیگه اینجام بفرستم میترکه تاپیکش دیشب سریع ترکید

پسرم دنیامه❤❤❤❤
همونی که تلگرام و اینستات باز شد،البته یکی بم امروز خبر داد که دوباره اینترنتا سراسری قطع شده وای فا ...

ویی پی انی بود که خودت باید تو تنظیمات گوشی وارد میکردی اپلیکیشن نبود

پسرم دنیامه❤❤❤❤