هر چی مواد داری بشور خرد کن بزار رو پارچه کاملا خشک بشه ...سرکتو برار جوش بیاد اول هویچتو بزار دو سه قل بخوره چون هویچ بافتش سفته بعد گل کلم و کرفس و کلم پیچ بریز نمک و زردچوبه هم بزن در حد سه چهار دقیقه کافیه چون نرم میشه ب مرور زمان خاموشش کردی خیار رو بریز چون زودی نرم میشه ادویه هم من فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه ترشی نمک میزارم اگ خواستی پونه و گل پر بزاری موقع ک مخوای نوش جان کنی ی مقدار ازش دربیار بریز داخلش چون اگ از اول بزاری بعدا بدمزه میشه...مواد ترشی سلیقه ای میتونی حتی کدو بادمجون ..سیر فلفل دلمه ..فلفل تند اضاف کنی سیاه دانه هم خوبه ..فلفل تند اگ از اول پخت بزاری خیلی تند میشه حتی میتونی لیمو ترش قاچ کنی بزاری