سلام دوستان از بعد ازدواج که بچه دار شدم و مشکلات زندگی زیاد شد و مشکلات مالی و غیره خیلی کم خرید میرم و هر چیزی که میخرم بعدا میبینم خیلی گرون خریدمش و بهم انداختن مغازه دارا همین چند وقت پیش بعد از دو سال یه مانتو خریدم ۱۸۰ تومن بعدش یکی دو جا دیگه دیدم همون مانتو رو ۱۲۰ میدن ، تازگیها یه سویی شرت خیلی نازک واسه پسرم خریدم ۱۸۹ که باز مطمئنم گرون خریدمش خیلی اینجور برام پیش میاد به نظرتون چکار کنم؟
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
سلام عزیزم. مبارکه 1. پرس و جو کن ببین هر جا کدوم وسایلش قیمت مناسبه. مثلا تهران بهارستان کیف و کفش ...
خب مشکلم همینه تهران نیستم ، تهران کفش و پالتو و کلا پوشاک جنس خوب با قیمت عالی میشه گیر آورد اما تو شهرستان یه مانتوی ۱۵۰تومنی رو میدن ۳۰۰،تازه اگه بخوان خوب بدن انقدر میدن ، من هم که دیر به دیر میرم بازار و جاهای ارزون شهرمون رو بلد نیستم واسه همین سرم کلاه میره همیشه
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘