2777
2789
عنوان

همه چیزو گرون میخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم. مبارکه 1. پرس و جو کن ببین هر جا کدوم وسایلش قیمت مناسبه. مثلا تهران بهارستان کیف و کفش ...

خب مشکلم همینه تهران نیستم ، تهران کفش و پالتو و کلا پوشاک جنس خوب با قیمت عالی میشه گیر آورد اما تو شهرستان یه مانتوی ۱۵۰تومنی رو میدن ۳۰۰،تازه اگه بخوان خوب بدن انقدر میدن ، من هم که دیر به دیر میرم بازار و جاهای ارزون شهرمون رو بلد نیستم واسه همین سرم کلاه میره همیشه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکلم همینه تهران نیستم ، تهران کفش و پالتو و کلا پوشاک جنس خوب با قیمت عالی میشه گیر آورد اما تو ...

من خودمم الان ساکن رشت هستم. پرس و جو کردم هر جا قیمت بهتره میگیرم. اینجا تو خیابون گلسار سه برابر خیابونای دیگه میدن . یا منظریه

خب مشکلم همینه تهران نیستم ، تهران کفش و پالتو و کلا پوشاک جنس خوب با قیمت عالی میشه گیر آورد اما تو ...

بپرس از بقیه ... یا تو اینستا قیمتا رو چک کن که سرت کلا نره. ما کاپشن واسه پسر دوساله ام خریدیم 218 . سوییشرت که تا 100 هم هست تازه با شلوار

بپرس از بقیه ... یا تو اینستا قیمتا رو چک کن که سرت کلا نره. ما کاپشن واسه پسر دوساله ام خریدیم 218 ...

😔😔 باز هم گرون خریدم ، ممنون عزیزم

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘