2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه چاقیت رابطمونو کم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5398 بازدید | 115 پست
خب میگه موقع خواستگاری در این باره حرف زدن و ایشون قول داده خودشو لاغر کنه دیگه

به قول دادن نیست، بعضی چاقی ها در برابر درمان مقاوم هستن..

خدارو خوش نمیاد این خانم طی ازدواج یکبار از رابطه راضی شده باشه...اون آقا داره ظلم میکنه.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیاده روی تند همراه با اصلاح رژیم، سرکه سیب، و ورزش هایی که ترکشون زیاده

خیلی کمک کننده هست

وزنت بالا نیست ولی بعداز زایمان احتمالا بالاتر میره

اگه لاغر بشی خودت روحیه بهتری خواهی داشت

درضمن به همسرت بگو درمورد رابطه جنسی بیشتر فکر کنه،عدم رضایت جنسی هیچ ربطی به وزنت نداره! 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
حداقل ۷ کیلو اضافه وزن داره چرا میگین چاق نیست؟ من که ترجیح میدم وقتی یه نفر راه حل میخواد باهاش رور ...

نه انقدر که شوهرش اعتماد به نفس زنشو خورد کنه و باهاش رابطشو کم کنه مخصوصا که تازه ازدواج کردن مشخصه اقا مشکل داره

قد و وزنت ک عالیه...توچاق نیستی.

بنظرم بیشتر سلیقه ایه...شوهرت خیلی لاغر دوس داره بهونه میکنه.

حالا من قبل ازدواج لاغربودم بچه دار شدیم اضافه وزن آوردم حدود ۱۵کیلو.ولی همسرم میگه الان خیلی بهتر از قبلنا شدی و چاقیمو دوس داره...

سلیقه ایه بیشتر.

واقعا ناهار ترک کنی تو لاغری تاثیر داره؟  شام چی؟

آره ناهار نخوری شام رو زود بخوری مثلا وقت اذان مغرب.. تو طب اسلامی تاکید شده که ناهار نخوری خیلی برا بدن مفیده و قطعا لاغر میشی 

عشق، ای ترکش کنار نخاع 

عزیزم برو یه متخصص تغذیه حتما رژیمت خوب نیست

باشگاه ثبتنام کن ورزش هم انجام بده 

قدت اندازه منه. من الان ۶۵ کیلو ام و یه کم شکم و‌ رون دارم و توپر محسوب میشم. بنابراین بااین قد دیگه وزن بالای ۷۰ واقعا خوب نیست و چاق محسوب میشه. 

ببخشید واضح گفتم نمیخوام فردا تاپیک بزنی بگی خدای نکرده اتفاقی برای زندگیت افتاده

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
حداقل ۷ کیلو اضافه وزن داره چرا میگین چاق نیست؟ من که ترجیح میدم وقتی یه نفر راه حل میخواد باهاش رور ...

حداقل ۷ کیلو نه بابا . همون پنج کیلو کم کنه خوبه . بیشتر کم کنه از قیافه میفته پوست و مو خراب میشه

به قول دادن نیست، بعضی چاقی ها در برابر درمان مقاوم هستن.. خدارو خوش نمیاد این خانم طی ازدواج یکبا ...

اره بابا رابطه رو که اقا کوتاهی میکنه ولی برای اضافه وزنش قول داده دیگه.باید از اول میگفت نه لاغر نمیشم شاید همسرشم اون موقع تصمیم دیگه ای میگرفت ولی وقتی طرفین به هم قولی میدن زمان خواستگاری پس بعد از ازدواج طرف مقابل حق طبیعیشه که اون خواستشو طلب کنه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه