الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
من زن خلق شدم ...نه برای در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدمهای بیخواب شوم..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدمتا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صدسال کم است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست.