2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه ام

167 بازدید | 15 پست

وزن گیریش خوبه حدود ۹۰۰ گرم وزن اضافه کرده،اما حس میکنم گرسنه میمونه چون الان مداوم از ۴ صبح تا الان داره شیر میخوره،یه ربع میخابه با جیغ بیدار میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دل درد داره چون میگی با جیغ بیدار میشه

نه قطره نفخ دادم بهش.. برا سینه جیغ میزنه سینه رو ک میذارم تو دهنش ساکت میشه تا درمیارم جیغ میزنه،سینمم ک فشار میدم یه کمی شیر میاد

نه قطره نفخ دادم بهش.. برا سینه جیغ میزنه سینه رو ک میذارم تو دهنش ساکت میشه تا درمیارم جیغ میزنه،سی ...

قطره شیر افزا بگیر و عرق رازیانه روزی نصف استکان بخور، چیزای نشاسته دار مثل ماکارونی و سیب زمینی بخور، مایعات فراوان و سمنو و آب هویج

اینا شیرت رو زیاد میکنن

کولیک داره احتمالا و با مکیدن دردش آروم میشه. اگر پستونکیه بهش بده الان

یا برعکس بغلش کن و راه ببر

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

الهی دورش بگردم. احتمالا سیر نمیشه. شیر خشک بگیر روزی یه وعده یا دو وعده بهش بده . 

خودتم پودر شیر افزا بگیر بخور خیلی تاثیر داره رو شیرت. 

بعدش اگه دیدی باز خیلی خیلی زیر سینه میمونه و جیغ میزنه از لحاظ رفلاکس پیگیریش کن. اگه بالا نمیاره از لحاظ رفلاکس پنهان. چون دختر من اینجوری بود بعد که متوجه شد روزی 2 بار 5میلی گرم بهش رانیتیدین دادم خوب شد. راحت میخوابید. رفلاکس معده رو خیلی اذیت میکنه و میسوزونه. گناه دارن

الهی دورش بگردم. احتمالا سیر نمیشه. شیر خشک بگیر روزی یه وعده یا دو وعده بهش بده .  خودتم پودر ...

نمیدونم والا،بالا هم میاره روزی یکی دو بار، گاهی وقتا هم شیر و تو دهنش نگه میداره و میده بیرون بعدش، دهنشم کف میکنه حبابای کوچیک درست میشه

اره از لحاظ وزن گفت اوکیه،براش پدی لاکت و کولیف نوشت،گوشاش و بینیشم چک کرد عفونت نداشت

پدی لاکت خیلی خیلی خوبه. سعی کن بدی بخوره. کولیف خوبه اما اگه باز دلپیچه داشت حتما بهش کولیکز بده چون از همشون بهتره. شیر خشک هم روزی یکی دو وعده بده ببین بعد از سیر شدن باز هم سیر سینه میمونه جیغ بزنه یا نه. اگه بعد از خوردن شیر بیتابی کرد حتما حتما یذره رانیتیدین بده بهش.مثل اب روی اتیشه.اروم اروم میشه.هیچ ضرری هم نداره بخدا.