2777
2789
عنوان

شده تو زندگیتون احساس تنهایی کنید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 98 پست
باید خودتو مشغول کارایی کنی که بهت انرژی مثبت میده و خوشحالت میکنه سعی کن با خودت حال کنی به خودت بر ...

کی به من محل میذاره ....

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز پیاده تاخونه اومدم نفسم بالا نمیومد. من یکساله تقریبا خونوادمو به دلایلی ندیدم و تاسال اینده هم نمیتونم جز مجازی ببینمشون. بعد سه تا سقط فهمیدم باردارم. تاخونه گریه کردم تاهمین الان. کاش میتونستم نه ماه کنارخونوادم راحت باشم و به هیچی فکر نکنم. فقط توراه میگفتم حدایا بچه مو نگه دار دیگه نه بدنم میکشه نه روحم. اومدم صندلی گذاشتم انگار خدا روبرومه کلی حرف زدمو خودمو خالی کردم.حتی اگه احمقانه به نظر برسه  باور کن حس میکردم روبرومه . خیلی دلم ارومتره. نمیخوام شعاربدم من مذهبی و باایمان نیستم اما باور کن خدارو داریم. حداقل میتونیم پیشش راحت همه چیو بگیم گریه کنیم خالی بشیم دعوا کنیم یاهرچی

من از روزی که بچه دار شدم الان دوماه و نیمه پامو از خونه بیرون نزاشتم 😞

چرا مثلا 

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
چند سالتونه

۲۱

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹
همیشه اینجوریم حتی مجازی همه زورشون به من میرسه حتی نی نی یار

نی نی یار چرا

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

من با هرکسی دوست نمیشم 1 دوست دارم بیرون دانشگاه از دوران دبیرستان. با اون هفته ای 1بار میریم کافه میخندیم و..... دانشگاه کلاسا رو نمیرم حوصلشونو ندارم. قبلا دوست پسر داشتم با اون میرفتم بیرون بهتر بود به زودی یکی دیگ پیدا میکنم. توهم همینکارا رو کن واسه جوونا جز اینا کار دیگ ای نمیشه کرد

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 
چرا مثلا 

خب همش بچه ..بچه داری .پوشک .کهنه .غذا درست کردن .نخوابیدن ..کارای خونه ..غرغر شوهر ..دست تنها بودن ..اوووف دیگه کدومو بگم 😢😢

نمیشه بیرون رفت ..شهر دور هم باشی ..شوهرتم کمکت نکنه بد و بدتر 

با همه قطعه رابطه کردم پشیمونم😂😂😂😭😭😭

کارایی که خوشحالت میکنه انجام بده.چن تا دوست خوب پیدا کن باهاشون وقت بگذرون بیرون برو موجبات شادی تو ...

هیچی خوشحالم نمیکنه !! 

یه زمانی خیلی ذوق داشتم برا ساختن آینده 

ولی هر چی سنم بالاتر میره بیش تر بی حوصله تر میشم