2777
2789
عنوان

شده تو زندگیتون احساس تنهایی کنید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 98 پست
آره نزدیک به سه ساله برای کار و زندگی از کرج اومدیم بندرعباس، اونم نه خود بندر یه شهر کوچیک و بی امک ...

از من میشنوی نذار زندگیت عین من حیف بشه 

تو همون شهر کوچیک هم اگه بخوای میشه شاد زندگی کرد

بعلاوه شما تنها نیستی همسرت باهاته

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

شب خوش دوستان بی فایدست از نظر من ادم وقتشو پای ادم بی منطق و هرزه بزار و به اعصاب خوردیشم نمیرزه.استارتر شماهم هر وقت خواستی منفی فکر کنی بخودت یه ایست بده و سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی اونوقت میبینی ک چقدر حالت بهتر میشه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من میشنوی نذار زندگیت عین من حیف بشه  تو همون شهر کوچیک هم اگه بخوای میشه شاد زندگی کرد بع ...

درسته اما دیگه واسه خیلی چیزا دیره. مثلا ادامه تحصیل یا کار یا چیزای دیگه. چون خواه ناخواه روال زندگی طوری پیش میره که نمیشه واسه خودم کاری کنم و تمام وقتم رو صرف کنم چون مسئولیت های دیگه ای رو پذیرفتم که باید پاش وایسم

شاید زمین جهنم سیاره دیگری باشد.....
نگفتم از عشقم بچه دارم گفتم از اونی ک خوشم اومد چشمای کورتو باز کن درست بخون یعنی کسی ک کیس مورد پسن ...

حقیقت اینقدر تلخه ک اینجوری ترکیدی؟! 🤣🤣🤣

از حرف زدنت شخصیت و شعور و سواد پایینت مشخصه. یکم فرهنگتو ببر بالا. ادمی ک هر ارتباطی رو فک میکنه جنسیه و هرکس با یه جنس مخالف حرف میزنه خرابه یا چه میدونم دست مالی شدس خودش جنسش خرابه خودش چون جلو جنس مخالف زود وا میده فک میکنه همه مثل خودشن. متاسفم واسه این جامعه ای ک ما توش با شماها زندگی میکنیم. 😊

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 
حقیقت اینقدر تلخه ک اینجوری ترکیدی؟! 🤣🤣🤣 از حرف زدنت شخصیت و شعور و سواد پایینت مشخصه. یکم فرهنگ ...

چوتونه شماها !!؟ 😑😐

لطفا اینقدر نگید چرا تو سایت زنونه عضو شدی باور کنید بحثای زنونه شما هیچ جذابیتی برا من نداره اینجا عضو شدم تا فارغ از جنسیت و صرفا به عنوان یه هم نوع در مورد یه سری مشکلاتی که تو زندگیم دارم ازتون نظر بخوام، ممنون که درک می کنید🌹

.

چرا واس خودت مانع ذهنی درست میکنی پسر؟!

مگ چند سالتع هوم؟!اگ الان شاد نباشی کی وقتع شاد بودنته؟وقتی پیر شدی؟

ببین نمیخام شعار بدم یا هر چی دیگ فقط ی چیزی...ازته قلبم میخام بگم برو نماز بخون انقددد ارامش میگیری ک حد نداره...من امروز بعد چندیننن سال نماز خوندم...انقد امروز ارومم ک حد ندارع...توم امتحان کن...

بعدشم سعی کن الکی الکی پله ب پله خودتو شاد کنی از چیزای کوچیک شروع کن...

دنیا دوروزع ....

راستی تو یکی از تاپیکای کاربری قبلیم گفتی نیستی دیگ...نخیر داش برگشتیم😉😁

i don't think ifee