2777
2789
عنوان

خانومای عاقل ی لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 110 پست

خیلی تلاش کردم با محبت درست بشه امافایده نداره دیگه احترامی نمونده برامون پیش مادرش بهم حرف بد میزنه سرم دادمیکشه

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
خیلی تلاش کردم با محبت درست بشه امافایده نداره دیگه احترامی نمونده برامون پیش مادرش بهم حرف بد میزنه ...

ایشالا ک سر عقل میاد ناراحت نباش الانم تو فکر نرو بیا بریم ی تاپیک فان پیدا کنیم من ک مغزم رد داده

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا ک سر عقل میاد ناراحت نباش الانم تو فکر نرو بیا بریم ی تاپیک فان پیدا کنیم من ک مغزم رد داده

درخواست دوستی دادم قبول کن فردا بهم بگو به شوهرت چی گفتی

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده

ایراد از خودته.مردها باید گاهی با دوستاشون باشن زنها هم همینطور این برای زندگی مشترکتون هم خوبه تازه الان دوستاشم که پسرای خوبین ایرادی ندتره اتفاقا خیلی شوهرت فهمیده است که بهت دروغ نمیگه و با اجازه خودت نیره

قبول کردم عزیزم باشه حتما

مرسی گلم

ایراد از خودته.مردها باید گاهی با دوستاشون باشن زنها هم همینطور این برای زندگی مشترکتون هم خوبه تازه ...

حتی شب بمونه بدونه اطلاع فقط بخاطر اینکه میدونه نع میشنوه و دعوامون میشه ؟؟واقعا عصبی نمیشی شوهرت پیش دوستاش بمونه فقط سر سری اطلاع بده ک کجاس

حتی شب بمونه بدونه اطلاع فقط بخاطر اینکه میدونه نع میشنوه و دعوامون میشه ؟؟واقعا عصبی نمیشی شوهرت پی ...

اها من متوجه نشدم که گفتی که شب هم قراره بمونه فکر کردم چون تا دیر وقته مادرشوهرت قراره بیاد پیشت.اره عزیزم باید خبر بده کلا منم موافق شب موندن نیستم حالا اگر استثنا زوده بیخیالشو ولی اگر شبهای دیگه هم باشه بازم بهش بگو.حتما چون پدرش اینجوری بوده فکر میکنه طبیعیه و باید اونم اینجوری باشه

اها من متوجه نشدم که گفتی که شب هم قراره بمونه فکر کردم چون تا دیر وقته مادرشوهرت قراره بیاد پیشت.ار ...

اره تو این چهارسال زندگی مشترک اولین باره 

اره متاسفانه پدرش اینطوره مادرش اصلا مشکلی نداره خواهرشم همینطور  و از اون بدتر حساسیت من خیلی شدیده رو این موضوع😑😑😑

خب بنظر من بهتر بود خودش بهت میگفت و مادرشو جلو نمینداخت اما چیز مهمی نبوده که بخوای بابتش به قول خودت جرش بدی! فقط بهش دوستانه بگو آقای همسر بنظرم ما باید به حساسیت های هم احترام بذاریم. شما که میدونی من حساسم رو این قضیه بهتر بود باهام راجع بهش صحبت میکردی. 

و اینکه هییییچ ایرادی نداره هر کدوم از شما یه تایمی رو پیش دوستاش باشه.عزیزم ازدواج ینی هم مسیر شدن نه اینکه بیس چاری چسبیدن به هم! 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

عزیزم اینم بگم جنگ ودعوا چیزز ی حل نمیکنه مردا گاهی لازم دارن اگر استثنا امشب بوده و شبای دیکه تکرار نمیشه بیخیالش شو درضمن دوستای متاهل پیدا کنید همگی باهم برید وبیاید و دور هم باشید دیگه اونم روحش ارضا میشه اون دوستای که امشبم رفته پیششون مطمین باش بالاخره ازدواج میکنند دیگه پایه هاش نیستن ویا خانوادگی میتونید رفت وامد کنید  

خب بنظر من بهتر بود خودش بهت میگفت و مادرشو جلو نمینداخت اما چیز مهمی نبوده که بخوای بابتش به قول خو ...

میدونم بخدا خودش بارها و بارها گفته من تنها کسی هستم ک وقتی پیشمی حوصلم سر نمیره یا نمیخوام نباشی اصلا گیر نیستم هیچ محدودیتی نداره اصلا غر نمیزنم واقعا خوبم 😬😎

ولی میمرد مگه میگفت امشب اگر با دوستام باشم خوبه و توام ناراحت نشو  یا اصلا مامانشو اورد میگفت ناراحت ک نمیشی برم  اما بیشعور هیچی نگفته 😫😫😫

بخدا جرر دادن براش کمه 

اره تو این چهارسال زندگی مشترک اولین باره  اره متاسفانه پدرش اینطوره مادرش اصلا مشکلی نداره خو ...

عزیزم یه خورده حساسیت شما هم زیاده حالا نمیدونم به چه دلیل من نمیگم مثل مادرشوهرت باش اصلا ولی حساسیتت رو در حد نرمال کن نه زیاده از حد

عزیزم اینم بگم جنگ ودعوا چیزز ی حل نمیکنه مردا گاهی لازم دارن اگر استثنا امشب بوده و شبای دیکه تکرار ...

میگم ک هییییچ محدودیتی نداره کلی دوست و اشنا داریم من نمیگم ک فقط با من باشه ولی رفیق بازی نکنه اونم با کی مجرد😫میکنه ام شب نمونه میمونه ام نمیگم اجازه ولی منو متقاعد کنه

عزیزم یه خورده حساسیت شما هم زیاده حالا نمیدونم به چه دلیل من نمیگم مثل مادرشوهرت باش اصلا ولی حساسی ...

نمیدونم شایدم واقعا این حجم از خشونت زیاده واسه این مساله ولی خب فعلا ک تعطیلم باید ببینم فردا واکنشش چیه