2777
2789

منو شوهرم ازدواج عاشقانه داشتیم که از اول با مخالفت شدید خانواده همسرم روبه رو بودیم و همسرم از لحاظ مالی متوسط هست ولی برادر شوهرم وضع مالی خیلی خوبی داره این وسط مشکل من خانواده همسرم هستن که بین ماجاری ها خیلی فرق میزارن من همیشه با احترام کامل باهاشون صحبت میکنم ولی هیچوقت به من احترام نمیزارن مثلا میرم خونشون بعد یک ماه اشغال مرغ جلوم میزارن با اینکه سطح مالی خوبی دارن ولی هرموقع جاریم باشه خیلی احترام میزارن این فرق گذاشتن ها و عدم احترام به من درحالی که بلدن به جاریم (که هیچ وقت احترام انچنانی نمیزاره و تو کارها هم کمک نمیکنه) منو میرنجونه شوهرمم خیلی در مقابلم‌جبهه میگیره و منطقی نیست اینم بگم من تحصیلاتم دکتری هست و جاریم لیسانس فقط اونا وضع مالی خیلی بهتر از ما دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رو خودت نیار.چون شوهرت حمایت نمیکنه فقط باعث اعصاب خوردی میشه

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

اونو احتمالا خودشون انتخاب کردن 

متاسفانه سنت خانواده ایران بیشتر جاها اینه.

توجه نکن فقط احترامشونو در حد معمول نگه دار 

با خانواده شوهرت زندگی نمیکنی که محتاج محبت و احترام اونا  باشی

فقط سعی کن همسرتو نگه داری بقیشونو بریز دور

نه قطع رابطه ها!تو ذهن خودت توجه نکن

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

اگر من بودم کمتر باهاشون رفت و امد میکردم

یا لااقل واسه شام و ناهار نمیموندم اونجا

احتمالا حسادت هم میکنن ب شما

شما همچنان احترام بذار و شخصیت خودت رو کوچیک نکن ابدا

شاید بخاطر اینکه تحصیلات شما بالاست،سعی میکنن شما رو کوچک بشمارن

عزیزم لطفا در حدی که احترام میبینی احترام بذار .

احترام بیشتر و کار کردن توی خونه اونها باعث میشه فکر کنن لابد خیلی پایینتری یا خیلی خوشحالی عروسشون شدی.. 

سعی کن تعادل برقرار کنی بین احترامی که میبینی و احترامی که میذاری

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

چیزی که عوض داره گله نداره 

ببین الان دوره ای شده که یه چایی هم قرضه 

یعنی باید پس بدی 

هر چی برای جاریت میارن توقع دارن اونم همونطور براشون بیارع یا دعوتشون کنه 

ولی از تو نمیتونن توقع داشته باشن 

همون کم رو بخور بخند و پاشو برو سر خونه زندگیت 

راحت و آسوده