2777
2789

من توی عمرم هیچوقت وای فای و مودم نداشتم همیشه نت سیم کارت الان ب اجبار باید یه کاری کنم 

وای فای خونگی چطوره و مودم چطوره قیمت مناسب باشع و ما خط خونه نداریم یه چیزی ک خط خونه نخاد 

راهنماییم کنید خواهش میکنم 

من زشت کی ام 😀😂

مودم با خط خونه داریم چندسال پیش 100 هزینش شد. 

ماهی 20 میدیم 100 گیگ نت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همين الان تو يه تاپيك عكس نامه وزارت اطلاعات بود كه ديگه وصل نميشه

مادر شوهرمم ميگه تو تلوزيون شنيده كه وصل نميشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
همين الان تو يه تاپيك عكس نامه وزارت اطلاعات بود كه ديگه وصل نميشه مادر شوهرمم ميگه تو تلوزيون شنيد ...

😐😐😐وا مگه ميشه

بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂

من از شرکت شاتل گرفتم ۸ سال پیش مودم و اینا یادم نیست ولی سه ماهه با ترافیک ۱۰۰ میدم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
والا من اینترنت ثابت خونگی دارم قطعه . همش کشکه .

خوبه ثابت که من دارم خیلی کار راه میندازه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
همين الان تو يه تاپيك عكس نامه وزارت اطلاعات بود كه ديگه وصل نميشه مادر شوهرمم ميگه تو تلوزيون شنيد ...

حالا حالا ها عملی نیست 

😐😐😐وا مگه ميشه

عزیزان به این زودی نمیشه 

یعنی خط خونه نمیخاد 

چرا من  و خط تلفنمه دیگه ولی اون مدلی ها را باید زنگ بزنی از همین شرکت ها بپرسی فکر کنم ایرانسل مودم اونجوری داره ولی مطمئن نیستم