2777
2789

بلند حرف زدن بنظرم قشنگ نیست. تو فضاهای عمومی کسایی رو دیدم که بلند بلند ( خیلی بلند ها) با تلفن صحبت میکنن. مثلا وقتی تو مطب منتظر نوبتیم یا تو مترو و اتوبوس و.. 

خیره شدن خیلی زشته. به کسی که وارد یه جا یا جمعی میشه نباید زل زد. گاها دیدم به کسایی که کمی از لحاظ پوشش یا هرچیزی باهامون متفاوت هستند زل زده میشه. 

غذا برداشتن از بشقاب کسی یا غذا گذاشتن تو بشقاب کسی اصلاااا پسندیده نیست! 

هر محیطی نیازمند یه سبک پوشش هست. مسلما برای بازار رفتن نباید لباسای عروسی رو پوشید یا ارایش عروسی کرد و همینطور برعکس. 

با دهان پر حرف زدن هم یکی از نکاتیه که بشدت چندش آور هست و من به شخصه اگر کسی اینکارو بکنه دیگه نگاهش نمیکنم. 

از نظر شما چه رفتار هایی بد هستند؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوتا جوون بد نگاه کردن 

بابا شاید نامزدن

شاید خواهر برادرن

🤐🤐✋

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
کنجکاوی تو زندگی بقیه

بله 

سوال هایی مثل کی بچه دار میشین؟ کی ازدواج میکنی؟ چقدر حقوق میگیری؟ و.. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

دست تو دماغ😷😖 تا مغزشون پیش میرن اونم تو بیرون

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
به دوتا جوون بد نگاه کردن  بابا شاید نامزدن شاید خواهر برادرن 🤐🤐✋

اره😑

قاشق دهنی رو تو دیس بزنج یا خورشت کردن .. 

ملچ ملوچ کردن .. وااای این کارا سکتم میده 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

تف و خلط رو زمین ریختن ،متنفرم اه اه اه اه

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
اره😑

خیلی حرکت بدیه 

متنفرم ازش 

یه رستوران نمی‌تونیم بریم بابا 

تازه ما نامزدیم 🤐

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍