2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن نمیرم میرم پیش دکتره ک معرفی کردی

اونم انقد زود واجب نیس ولی بری از این منگولا بهتره

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

خانوما بتا خون من رو 1500 بود یعنی چندهفته بودم؟طبق اخرین پریودیم دکترگفت 8هفته ولی بتام خییلی پایین بود 8هفته بتا رو1500 پایینه زن داداشم6هفته بود بتاش رو 10,000بود 

مبارک باشه گلم خیلیم خوبه عددش فقط برو پیش ی دکتر خوب و ب خودت اصلا استرس نده  برا منم دعا کن ...

فدات عزیزم انءشالله هرچی میخوای خدابهت بده😘

غیراز🌙،❤ازعالم وآدم کندم...
دکتراش منگولن فک کنم😑😑😑😑هفته ۵ ب اجبار فرستادنش سونو قلب😑😑😑😑بعدش دکتر سونو گفته خیلی زود اوم ...

وا مگه مجبوره خب دکترشو عوض کنه اینجوری که تا آخر بارداری همش باید استرس داشته باشه فردا یچیز دیگ بهش میگن باز میترسوننش

خانوما بتا خون من رو 1500 بود یعنی چندهفته بودم؟طبق اخرین پریودیم دکترگفت 8هفته ولی بتام خییلی پایین ...

مطمئنی؟؟؟دیگه ازمایش ندادی بعدش ببینی ۴۸ ساعت بعد ۲ برار شده یا نه؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
وا مگه مجبوره خب دکترشو عوض کنه اینجوری که تا آخر بارداری همش باید استرس داشته باشه فردا یچیز دیگ به ...

آره قرار عوض کنه....دوستمه من بهش گفتم عکس بزاره برگشته بهش گفته اصلا هنوز معلوم نیس تو حامله ای یا ن😑

مطمئنی؟؟؟دیگه ازمایش ندادی بعدش ببینی ۴۸ ساعت بعد ۲ برار شده یا نه؟

ن ازمایش ندادم دیگه اخرین پریودیم 22شهریور بود سونوهم نرفتم دقیق بگه چندهفته بودم اون هفته سقط کردم زن داداشم میگفت تقریبا4هفته بودی دکتر اشتباه کرده بتا خون خیلی پایینه ازخودش تو6هفته خیلی بالابود من بازم شک دارم چندهفته بودم

ممکنه دوقلو باردار باشی عزیزم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋