2777
2789

بچه ها من و شوهرم ۲سال که ازدواج کردیم یک سال هم دوست بودیم.من بار اولم بود که ازدواج میکردم و همسرم یه ازدواج ناموفق داشته.وقتی دوست بودیم شوهرم به من گفت که فقط۱۴تا سکه مهریه میکنه منم گفتم که مشکلی ندارم ولی خانوادم قبول نمیکنن.بهش گفتم تو ۱۱۴تا مهریه کن من فردای عقد صد تاشو میبخشم و همین کار رو هم کردیم.به محض اینکه عقد کردم و مهرمو بخشیدم فهمیدم اشتباه کردم.فهمیدم با اینکه مهربه ملاک خوشبختی نیست ولی خانوادش به شدت پرروو شدن به راحتی و بدون هیچ واهمه ای توهین میکردن

خیلی سر این موضوع ها جنگیدم و در اخر گفت وقتی بچه دار شدیم دو دنگ خونه به نامت میکنم.وقتی ازدواج کردیم شوهرم هیچی نداشت من ۴۰میلیون پول اوردم و گذاشتیم روی وام هاییکه گرفته بودیم و یه خونه کوچیک خریدیم.الان بهش میگم داریم بچه دار میشیم از اینجا بلند شیم من طلاهامو ماشینمو میدم یه دو دنگ هم به نام من کن میگه نمیکنم.میگه من یه بار خونه خراب شدم دیگه نمیخوام اشتباه کنم

حالا پول دستم اومد برات سه دنگ خونه توو پردیس میخرم

خیلی ناراحتم احساس میکنم از علاقم سواستفاده شده

احساس میکنم سرم کلاه گذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

چه اشتباهه بزرگیی

سعی کن از دره محبت وارد شی تا خونه رو به نامت کنه با توجه به اینکه مهریتم خیلی کمه

افسار مردای ایرانی فقط مهریه ست و لاغیر

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
چه اشتباهه بزرگیی سعی کن از دره محبت وارد شی تا خونه رو به نامت کنه با توجه به اینکه مهریتم خیلی کم ...

هیچ کس نمیدونه من این حماقتو کردم

رووم نمیشه به کسی بگم

خیلی محبت میکنم بخدا نمیشه که نمیشه