2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم که نمیدونم چجوری درستش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 41 پست
مجبورش کن فقط برات طلابخره

بعضی وقتا میگم ولی همش میگه ندارم 

در صورتیکه پست خیلی خوبی توو یه ارگان معروف داره

برای مادر پدرش به راحتی خرج میکنه

خیلی دلم خونه

تمام پولشو برای زن قبلیش طلا و جواهرات گرون خریده بوده براش همون اول عقد یه ال ۹۰خریده بوده که اون همه رو برده به علاوه۳۳۰تا سکه که این ۳۵تاشو داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبرتونه، مگه شما تو زندگیش هستین این چه طرزه برخورد با یه زنه بارداره، عزیزم اینا اصلا مهم نیس رف ...

اره اخلاقش خوبه مهربونه خیلی به خانوادم احترام میذاره 

هرجا ماموریت میره منم میبره ولی گاهی وقتا میگم چرا با من این‌کارو کرد

ینی من اشتباه نکردم؟

نه چرا اشتباه مگه معامله میکنی اومدی بنگاه مگه زندگیه 

کی آدم به فکره مهریه می افته زمانی که بخواد جداشه ینی قصد جدا شدن داری عاقلانه فک کن تو الان حساب ارث بابات رو میکنی؟ نه میگیم کاش یه قرون ارث نبرم پدرم سالم باشع الان نشستی فک میکنی جداشم مهریم فلان میشه کاش آدم یه قرون نداشته باشه ولی تا لحظه مرگ خونه شوهرش خوش باشه

نه چرا اشتباه مگه معامله میکنی اومدی بنگاه مگه زندگیه  کی آدم به فکره مهریه می افته زمانی که ب ...

اره قبول دارم 

منم همین فکرو کردم که قبول کردم ولی الان میبینم اون توی اینجور مسائل منو نمیبینه خیلی حساب کتابی رفتار میکنه

عزیزم زرنگ باش و دیگه بهش پول نده،طلاها و‌ماشینتم  هم تحت هیچ شرایطی نفروش،اگه اون استدلال خودش رو داره شما هم زرنگ باشد،ولی این قضیه رو به همه مسایل زندگیت تعمیم نده،نزار رو‌محبتت تاثیر بزاره

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
عزیزم زرنگ باش و دیگه بهش پول نده،طلاها و‌ماشینتم  هم تحت هیچ شرایطی نفروش،اگه اون استدلال خودش ...

توو عمق وجودم نسبت بهش خشم دارم با اینکه دوسش دارم ولی با کوچیکترین تلنگری خشمم فوران میکنه

توو عمق وجودم نسبت بهش خشم دارم با اینکه دوسش دارم ولی با کوچیکترین تلنگری خشمم فوران میکنه

شاید واقعا تجربه تلخ گذشته،باعث این رفتارش شده،پس با انصاف باش و فکر نکن که قصد فریبت رو داشته و همانطور که گفتم دیگه از خودت مایه نزار،بزار اون هزینه کنه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
شاید واقعا تجربه تلخ گذشته،باعث این رفتارش شده،پس با انصاف باش و فکر نکن که قصد فریبت رو داشته و هما ...

اره واقعا اون تجربه خیلی توو روحیه اش اثر گذاشته

اما منم خیلی سعی کردم که حسن نیتم رو نشون بدم و باهاش واقعا دوست باشم و ...اما فایده نداشت حداقل تا الان که نداشته.

ولی وقتی میبینم اون ادمیکه از روز اول باهاش حساب کتاب میکرده و هرچی این داشته برمیداشته چقدر عزیز و قابل احترام بوده دلم میخواد از ناراحتی خفه شم