2777
2789

موضوع بحث :جنسیت چرا مهمه ؟!

چرا جنسیت دخترو پسر بودن واستون مهمه میخوام باهم رو راست صحبت کنیم؟؟

الان ک بچتون پسره یا دختر دوست داشتید به جاش چی بود یا حالا هرچی با دلیل بگید ؟؟؟

شما بگید منم حتما میگم و بدون اینکه بخوایم خودمونو جوری نشون بدیم ک اره من چون فلان شده دوس دارم رو راست صحبت کنیم؟؟

و کسایی هم ک میخوان بگن مهم سلامتیه واسه هممون مهم همینه ک سلامت باشه کی راضیه خدایی نکرده بچش ناقص باشه فقط میخوایم درموردش صحبت کنیم همین...

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اصلا مهم نیست دختر دارم ولی برای شوهرم خیلی خیلی مهمه پسر دوسته نمیدونم چرا براش مهمه 

به حاش دوس نداشتم پسر داشته باشم ولی دوس داشتم یکی دیگه پسر داشته باشم 

دخترم همه زندگیمه

من عااااااااااااشق دختر بودم پسر شد و دختر و بیشتر از پسر دوس دارم دلیلشم نمی‌دونم 😐

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

من‌بی نهایت پسر دوس دارم یعنی در حدی وقتی فهمیدم بچم دختره خیلی گریه کردم .پسر دوس دارم چون با پسر بچه ها زیاد سرو کله ردم میدونم اخلاق و رفتارشون بنطر خودم تربیت پسر برام راحت تره .ولی خب خدا خواست تو راهیم دختر باشم .ولی بازم خداروشکر 

دوست داشتم از جنس خودم باشه مثل خواهر و دوست باشیم خداروشکر دختر دار شدم خیلی علاقه داشتم 

خدا حفظش کنه به سلامتی بغل بگیری همین ک رو راست و با دلیل گفتی ممنونم👍🏻🙏🏻

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

من وقتی بارداربودم بشششدت میخواستم پسرباشه هم بخاطره حرف مردم هم اینکه پسر دوست بودم 

ولی وقتی تو بغل گرفتمش باتمام وجود خداذوشکرکردم و متوجه شدم مهرمادری جنسیت نمیشناسه وفقط با بغل کردن بچه ت میفهمی این موضوع و 

الان هم‌که دخترم ۱۸ماهشه همه امید زندگی من و باباشه تمام تلاش و فکرمون ایندش و خوشبخت کردنشه

وقتی هم اطرافمو میبینم دختربرای پدرمادر خیلی درآینده دلسوز و مهربونه (این نظر منه)

اونقدر منتظر موندم که میکم فقط خدا یک بچه سالم بده دختر و پسرش مهم نیست

خودم همیشه دختر دوست داشتم. دختر بچه جذبم میکنه اصلا با پسربچه ها نمیتونم رابطه برقرار کنم. دختر شیرینه انگار. فکر کنم دخترم رو چون خودم خانمم بیشتر درک کنم.

شوهرم پسر دوست داره. اونم بیشتر بخاطر جو خانوادشه که میگن پسر پسر. انگار چه تاجی به سر دارن که دنبال ولیعهدن !!! بدجور پسری هستن. البته نکه از پسر بدم بیاد ها ...نه فقط به دختر بیشتر تمایل دارم. یک ذره ازینکه بگن بچه ات باید پسر باشه و اینا حرصم میگیره

در کل فکر کنم با جامعه پیش رو زندکی واسه دخترا سخت تر بشه. نمیدونم

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏