2777
2789
عنوان

انتخاب نوع پوشک مامانای باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 138 پست
خب توضیح خواستم 

عزیزم ثابت شدس پوشک برای یچه ها مضره 

نوار بهداشتی هم برای ما خانوما 

اولا که پوشک باعث انزال زود رس و کوچیکی الت میشع 

مخصوصاااااا ختنه 

ختنه باید خییلی درست انجام شه 

الان خبلی از اقایون انزال زود رس دارن به خاطر ختنه بد هس

لطفااا به هررر کی میپرستی لایکم نکن برام پست بزار ذوق کنم  ❤❤😙😙😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارچه باعث کوچیکی نمیشه؟؟؟

نخیر اصلا 

تا دو دهه پیش که بچه ها رو پوشک میکردن 

کسی بوده از انزال زود رس و کوچیکی الت رنج ببره ؟

عزیزم ثابت شدس پوشک برای یچه ها مضره  نوار بهداشتی هم برای ما خانوما  اولا که پوشک باعث ...

شما ختنه میکنید کهنه میبندین؟ 

باید برم تایپک بزنم از پسرای سایت بپرسم ذهنمو درگیر کرد  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نخیر اصلا  تا دو دهه پیش که بچه ها رو پوشک میکردن  کسی بوده از انزال زود رس و کوچیکی الت ...

قدیمیا بیچاره ها سر چی صداشون در میومده!؟

آگاه نبودن اصلا

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

روز اول و دوم نداره این اشتباهه که یه پوشک خیلی عالی اول بزنی هرچی همیشه میخوای بذاری از همون اول بزن من این اشتباهو کردم بهش پریما اول میذاشتم تا یه ماهش شد که پوشک یهو قیمتش سه برابر شد دیگه هر پوشکی میگرفتم پای بچم تاول زد چون به اون پوشک ضد حساسیت عادت کرده بود

ثابت شدس  هم باعث کوچیکی الت میشع  هم انزال زود رس  حتی ختنه هم باید درست انجام بش ...

ختنه رو میدونستم باید مثل قدیم کامل پوست اضافی رو برندارن . پسرم رو اورولوژیست ختنه کردمیگفت برداشتن کامل پوست اضافی باعث انزال زودرس میرسه

شما ختنه میکنید کهنه میبندین؟  باید برم تایپک بزنم از پسرای سایت بپرسم ذهنمو درگیر کرد   ...

بله ختنه می کنیم 

یه سری از فامیل هم تا یه سالگی کهنه میبندن 

نخیر اصلا  تا دو دهه پیش که بچه ها رو پوشک میکردن  کسی بوده از انزال زود رس و کوچیکی الت ...

اره براددشوهر‌من 😐

جاریم میگه همیشه 

متولد ۶۳ هم هس  کهنه میکردنش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)