2777
2789
عنوان

تاپیک فان ترفندهای زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 93 پست
قهر ک نبودیم ی بار تازه نامزد کرده بودیم خانوادشو دعوت کرده بودین خونمون  من تو اشپزخونه قوری ...

واااای ددم 😂😂😂😂😂😂😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار وسط قهر عوووق زدم یعنی باردارم😐اونم گفت ناهار اونقدر سوسیس خوردی مسموم شدی پاشوبرو دستشویی ...

😄😄😄واااااای خدااااا     خلاقیتت از پهنا تو حلقم 😆

قهر ک نبودیم ی بار تازه نامزد کرده بودیم خانوادشو دعوت کرده بودین خونمون  من تو اشپزخونه قوری ...

وای عزیزم😂😂😂😂😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
وای خدا😀😀😀😀

حس میکردم مثل فیلم ها میاد جلو ماشین و دعوا میکنه اما نشد بعد یادم بهش گفتم کیان اوج خنگی با سانتافه به پای سمند نرسیدی😐😒حالا یک دست فرمون تیزی داره

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
والا ترفند نداریم قهر ک بکنیم یکیمون ی چیز خنده داری میگه اصلا یادمون میره قهر بودیم😂😂😂یا همسرم م ...

خوبه   که     سوتی دادن اینجور مواقع از واجباته 😁

روش هاي من

مثلا قهريم خوابيديم تو رختخواب، من الكي پامو ميزنم بهش ي جوري ك مثلا حواسم نيست ، بعد اگه جواب نداد، يكم صبر ميكنم ، خودمو ميزنم ب خواب الكي غلت ميزنم ، ميخورم بهش دوباره🤣🤣🤣 ديگه  اونوقت ميگه بيا بيا ، خودتو كشتي 🤣🤣🤣بغلم ميكنه ميخوابيم

يا قهريم اون تو اتاقش داره كاراشو ميكنه ، من ميام ميگم اوو چيه صدام زدي؟؟؟؟ چيكار داري؟؟؟ بعد ميخنده اشتي ميكنيم

يا مثلا تو اتاقشه منم ميام يهو، رو زمين دراز ميشم و مثل جنين پاهامو جمع ميكنم تو شيكمم، دلش ميسوزه مياد اشتي

بعد وقتي مياد ميگم ولم كن چيكارم داري؟

ديروز قهر  بوديم ، در اتاقش باز بود

من رفتم واستادم كنار در، صورتمو گذاشتم رو در ، با قيافه ناراحت مثلا من پشيمونم.🤣🤣 

كلا واسه شوهرم اينطور كارا بدجور جواب ميده

ی بار ی عالمه قرص ریختم تو گلدون .بسته عاشم گذاشتم کنارم اومد خودمم زدم ب خواب .اومد تو اتاق یهویی بیدارم کرد منم هی الکی میگفتم ولم کن خیلی خوابم میاد.اونم میگفت پاشو نخواب بریم دکتر.منم ذست و پا میزدم ولم کن خوابم میاد😀😂

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر.....

حالا بچه ها یه چی بگم

شوهره من خیلی مقاومت میکنه توی عذرخواهی

خیلیییی خیلیییی براش سخته بگه ببخشید یا معذرت میخوام درقباله کار اشتباهش ...

یه روشش اینه خودشو میزنه به مریضی...الکی 

من بیام سمتش 

منم که میدونم میشناسمش محل نمیدم 

میره ادا بالا اوردن در میاره 

ای من حالم بده دارم میمیرم و ....

تا من مثلا یه چایی نباتی چیزی بدم این 

بعد آشتی کنیم ...حرف بزنم باهاش 

کلا همیییییشه که بحث داریم رضا مقصره همین بساط رو داریم ...برا همین کلا دعوا و بحثمون زیر دو سه ساعته ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ی بار ی عالمه قرص ریختم تو گلدون .بسته عاشم گذاشتم کنارم اومد خودمم زدم ب خواب .اومد تو اتاق یهویی ب ...

تو روحت که  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)