2777
2789
عنوان

تورو خدا اونایی که قند یا فشار دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست

منم همش توهم دیابت بارداری داشتم تا اینکه هفته قبل آزمایش دادم و فهمیدم قندم خیلی هم خوبه. فشار هم هی توهم میزنم ولی هر بار میگیرم خوبه. بنظرم یه فشار سنج دیجیتال از یکی قرض بگیر و به دکترت بگو برات آزمایش قند بنویسه تا خیالت راحت باشه.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله چیزی نیست فقط استرس نداشته باش ولی حتما قندتو چک کن

مثلا از ۴ صب تا الان دوبار رفتم دسشویی ادرار  اب هم از صب یلویوان خوردم فقط  به دکتر گفتم حالم اینطوری بد شده گفت فشارت افتاده 

مشکلی برا بچه پیش نیومد بیشتر نگران بچم 

نه خداروشکر فقط وقتی دنیا اومد ازش ازمایش خون گرفتن ببینن وضعش چطوره که خداروشکر طبیعی بود دوساعتی تو ان ای سیو نگهش داشتن مراقبش بودن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
ناشتا دوازده واخد ميزنم  ولي كلا غذا كم ميخورم چون رعايت نكنم قند دوساعتم بالا ميره

مثل منی منم صبح ۱۲تا شی ۱۰تا اگه میتونی غذاهای نونیتو با نون جو بخور خیلی رو قند اثرداره

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
خيلي بالا بود خداروشكر بسلامتي گذروندي

اره همش انسولین میزدم خداروشکر بچه سالم بود

خدارو شکر خدا حفظش کنه 

ممنون عزیزم.انشاالله هم خودت هم بچه ت صحیح وسالم باشین

خب ننوشت برام مگه توام علایم داشتی یا حالت بد شده بود؟

بله عزیزم، اگر به دکترت بگی که نگران این موضوعی حتما برات مینویسه. من چون هر دو تا خواهرام دیابت بارداری داشتن هر تغییری در حال جسمیم می دیدم فکر میکردم از دیابته. مثلا زیاد تشنه ام میشه و تکرر ادرار دارم. یا اینکه بعد از غذا خوردن گاهی همچنان احساس گرسنگی و ضعف میکنم.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح